Einseln ründas presidenti. Kindral Aleksander Einseln tunnistas teisipäeval Riigikogu ees, et ei lahku kaitseväe juhataja kohalt vabal tahtel ning et president Lennart Meri tegi tema vallandamisega suure vea.

Saatkonnamaja taasavatud. Välisminister Siim Kallas taasavas kolmapäeval Helsingis Eesti suursaatkonnahoone, mis on ainuke Eesti enda välismaale ehitatud saatkonnahoone.

Juulilepete heakskiitmine venib. Riigikogu ei lahutanud kolmapäeval Eesti-Vene juulileppeid ja paneb need järgmisel nädalal lõpphääletusele ühiselt.

Rattaid võib lukustada. Tallinna linnavolikogu otsusel hakkab 15. jaanuarist tuleval aastal pealinnas kehtima sõidukite parkimiskord, mis lubab taas rattaid lukustada.

Venemaa süüdistab Eestit. Venemaa hurjutab Eestit, sest see keeldus oma territooriumil avamast täiendavalt valimisjaoskondi homseteks Riigiduuma valimisteks. Vene kodanikud võivad pühapäeval hääletada Venemaa saatkonnas Tallinnas ja Narvas asuvas peakonsulaadis.

Linnapea ähvardab kohtuga. Tallinna linnapea Jaak Tamm kaalub kohtuasja algatamist linnavolinike vastu, kelle väitel on linnavalitsus süüdi selles, et linnale on kahtlaste erastamistehingutega takitatud kahju vähemalt 110 miljonit krooni.