Sothys pakub uut efektiivset nahka trimmivat ja peeni kortse siluvat erihooldust vananevale nahale – Lift Defense. Hoolduses on kasutusel uudsed patenteeritud vananemist pidurdavad toimeained päevalilleseemnetest, piima bioproteiinidest ja ubadest. Lift Defense on erihooldus, mille käigus töödeldakse iga kortsukest ja joont eraldi spetsiaalse Lift Line-paberiga, mis omakorda immutatakse Lift Line-seerumiga kasutades seejuures uudset massaazhitehnikat. Seejärel trimmitakse nahka nelja erineva hooldustootega: massaazhikreemi, geelja maski, nahka trimmiva pabermaski ja Lumilift hoolduskreemiga. Selle hoolduse teeb kosmeetik 100% käsitööna, mida hinnatakse tunduvalt kõrgemalt kui trimmivaid hooldusi aparatuuriga. Testimise tulemusel selgus, et naha seisund paranes juba pärast esimest hooldust 72%, olles pehmem, siledam ning jumekam.

Kodune abivahend Lift Defense kreem

Meeldiva tekstuuri ja õrna lõhnaga Lift Defense kreemi võib kasutada nii hommikul kui õhtul. Kreem vähendab tunduvalt kortsude sügavust juba 28 päeva möödudes ning kaitseb nahka uute kortsude tekkimise eest pikema aja vältel. Silky Cream on mõeldud normaalsele ja kombineeritud nahale, Enriched Cream aga normaalsele ja kuivale nahale.

Säilita nooruslik värskus

Väiksemad ja suuremad kortsud ning tuhmunud jume hakkavad kimbutama tavaliselt 35. eluaastast alates. Nahk vajab värskuse säilitamiseks nii noorendavat nahahooldust kui ka efektiivset kaitset vabade radikaalide eest. 1995. aastal tõi Lancomé turule päevakreemi Primordiale, mis sai populaarseks kui tõhus vahend esimeste väsimus- ja vananemismärkide vastu. Nüüd on sarja täiendatud uue, intensiivseks nahahoolduseks mõeldud tootega Primordiale Intense, mis kaotab nahalt väsimus- ja vanemistunnused juba kaheksa päevaga. Uudistoote olulisemateks komponentideks on nahka noorendav ja silendav kompleks, puhta E-vitamiini nanokapslid, päevalilleseemne ekstrakt ja päikesekaitsefilter. Toode sisaldab ka nahka kooriva toimega Capriloyl Salicylic hapet, pöögipuupungade ekstrakti ja mett, millele on niisutav ja pehmendav toime.

Hydra Zen kuivale ja väga kuivale nahale

Väga kuiva naha põhiprobleemiks on niiskusevaesus, lipiidide vähesus ning kalduvus stressile. Selleks, et ära hoida pingsustunnet, punetamist ja naha kuivusest põhjustatud kortsukeste tekkimist, vajab nahk pidevat niisutamist ning toitmist. Spetsiaalselt kuivale nahale mõeldud Hydra Zenis on kasutatud kiiresti mõjuvaid niisutavaid aineid, mis varustavad nahka kohe vajaliku niiskusega. Lisaks tõhusatele niisutuskomponentidele sisaldab toode rasvhappeid (pähklivõi ja mesilasnektar), mis on tuntud oma toitvate omaduste poolest.

Tundliku naha hooldus Decleorilt

Kuna 60 % naistest on tundlik nahk, siis pakub Decleor sellest kevadest erihooldust spetsiaalselt sellisele nahatüübile. Harmonie Extréme erihooldus tundlikule ja ärrituvale nahale sisaldab: seljamassaazhi, näopuhastust, -koorimist ja -toniseerimist, punktmassaazhi uue Aromessence Rose D´Orient nimelise õliga, silmaümbruse hooldust ning spetsiaalset erimaski.

Harmonie Extréme rahustav mask annab kohese mugavustunde, suurendab kapillaaride taluvust, vähendab punetust ja laike ning mahendab naha kihelemistunnet. Aromessence Rose D´Orient kujutab endast aga taimset aromaatsete õlide kokteili, mis rahustab nahka, tõstab selle kaitsevõimet ning ennetab põletikke. Toode sobib ka üliallergilisele nahale. 15 ml pudelit on võimalik salongist ka koju kaasa osta ning kanda paar tilka õli korralikult puhastatud nahale nii hommikul kui ka õhtul.

Elastne ja heas vormis keha

Decleori uuendatud, rikkaliku koostisega Lift Cellulium pakub kohest trimmivat ja salendavat hooldust. Mentool ja nisuidu proteiinid tekitavad nahale trimmiva mikrokile, puuviljahapped toimivad aga mikrokoorivalt. Põisadru, mesika ja hiireastla ekstraktid stimuleerivad rasvarakkude ainevahetust ja parandavad lümfiringet.

Suvetaeva ja lilleaasa värvid palgeil

Nina Ricci kevadsuvine meigikollektsioon Cesare Caocci pakub kaht värvivõimalust: suvetaeva helesinised toonid ja roosakad lillevärvid. Naturaalsema, õhema ja läbipaistvama jumestuse tegemiseks tuleks valida lauvärvikomplekt, kuhu kuuluvad suvetaeva helesinised ja kuldkollase päikese toonid. Nahale annab pärlikarva jume uus jumestustoode Teint De Fee. Huultele pakub Nina Ricci jumestuskunstnik õrnades toonides huuleläikeid The a la Rose ja Eau de Rose.

Väljapeetuma, sensuaalsema ja küpsema jumestuse jaoks sobivad intensiivsemad värvitoonid ning matid, otsekui puuderdatud tekstuurid. Näole võib kanda roosakas-beezhi puudrit Les Dahlias, silmade jumestamiseks valida aga õietolmu- ja fuksiaroosades toonides lauvärvikomplekti. Huuled värvida vääriskividest inspireeritud roosakaspruunide ja fuksiavärvi mattide huulepulkadega.

Pluss