Kõigil uutel telefonidel on värviline ekraan, paljudel on Java tugi ehk võimalus telefoni ise programme ja mänge lisada. Samuti hakkab Nokia enam tootma sisseehitatud digikaameraga telefone ning ilma kaamerata telefonidele handsfree seadet, kuhu on ka kaamera külge pandud.

Uutel telefonidel on ka MMS-tugi, mis võimaldab praeguste tekstisõnumite asemel hakata saatma mitmekesisemaid lühisõnumeid, kuhu on lisatud ka pilte ja heli. See on ka üks eeldusi digikaameraga telefonide läbimurdeks, sest nendega tehtud pilte saab saata kas e-postiga või MMS-telefonidele.

Kõige uuenduslikumaks tutvustatud telefoniks on ärikasutajatele mõeldud 6800, mille numbriklahvistiku all on peidus suurem tähtedega klaviatuur. Numbriklahvistik käib pooleks ja tõstetakse “üle ekraani”, nii et pooled täheklahvid jäävad ekraanist paremale, pooled vasakule. Telefonis on ka e-posti lugemise ja saatmise võimalus, nii et klaviatuurist on selle puhul palju abi.

Uute seadmetega trügib Nokia ka mänguturule, tuues järgmise aasta jooksul välja peamiselt mängimiseks mõeldud telefoni N-Gage, millele hakkavad mänge tootma tuntuimad mängutegijad. Mänge hakkab Nokia müüma mälukaartidel, mis seadmesse sisse käivad.

Teiste seas jõuab kevadel turule ka järjekordne sisseehitatud fotokaameraga Nokia, 7250. Seekordne kaameratelefon näeb praegustest parem välja, lisaks on talle sisse ehitatud stereoraadio.

Uue, värvilise ekraaniga telefoni saavad endale ka sportlikud ja looduses liikuvad inimesed, kellele on mõeldud vastupidava korpusega 5100, ning moehullud, kes võivad osta titaankorpusega 8910i.

Väikseima mudelinumbriga Nokia 2100 on äärmiselt odav ja lihtne ning peaks seega sobima esimeseks mobiiltelefoniks või väga lihtsate vajadustega kasutajale.

Nendele telefonidele, millel kaamerat pole, pakub Nokia täiesti uut handsfree-seadet, kuhu on digikaamera sisse ehitatud. Turul enneolematu on ka Nokia Music Stand ehk stereokõlarite komplekt, kuhu saab raadioga Nokia telefoni sisse panna ning mis siis raadiona toimib.

Veel ühe seninägematu tootena jõuab varsti müüki Nokia Observation Camera ehk seinale kinnitatav fotokaamera, mis teeb pilti siis, kui talle SMS-iga käsk saata. SMS-is peab ära märkima ka telefoninumbri või e-posti aadressi, kuhu kaamera seejärel võetud pildi saadab.

Music Stand ja kaameraga handsfree ei sobi siiski kõigile Nokia telefonidele, vaid ainult 7210, 6610, 5100, 6100 ja 6800-le.