Seminari eesmärgiks on inspireerida noori olemaks oma elude edukad eestvedajad ning läbi erinevate lugude näidata, et on võimalik olla edukas ja tunnustatud, säilitades hoolivust teistest ja ühiskonnast,” sõnas seminari peakorraldaja Liisa Paasik.

Noorteseminar Kõik on enda teha! toimub 25. jaanuaril Tallinna Tehnikaülikooli aulas. Esinevad Aivar Haller (Vain&Partnerid), Artur Taevere (Heateo SA), Margus Mägi (MTÜ Hingest) ning Taavi Jakobson (Oracle Corporation). “Seminari alustame teemaga liidriks kujunemine, seejärel liigume sotsiaalse ja vastutustundliku ettevõtluse teema juurde,” täpsustab Paasik.

AIESEC on rahvusvaheline üliõpilasorganisatsioon, mis tegeleb noorte liidrite arendamisega läbi juhtimis- ja rahvusvahelise kogemuse. Oleme
esindatud ligikaudu 800 ülikoolis ja 95 riigis.

“Oma eesmärkide saavutamiseks korraldame igal aastal üle 350 konverentsi, võimaldame enam kui 5000 noorel saada juhtimiskogemus ning ligikaudu 4000 noorel osaleda välispraktikaprogrammis,” tutvustab Paasik.

AIESECil on mitmekülgne lähenemine noorte kaasamiseks ning arendamiseks, kus tähtsal kohal on oma ambitsioonide ja elueesmärkide seadmine ning personaalse võrgustiku loomine.