2. Valed sõnad. On asju, mida ei tohiks öelda. Nii et – suu kinni. Ettevaatlik peaks olema märkustega, nagu “sobid suurepäraselt minu padjaga” või “ei suutnud kuidagi sinu nime meenutada, kui sinust möödunud ööl unistasin”.

3. Kiirus. Tasa sõuad, kaugele jõuad, teadsid juba esivanemad. Ärge tormake partneri kallale kui näljane hunt. Mõned armastavad pikka eelmängu. Muidugi on ka neid, kes tahavad kohe asja kallale asuda.

4. Nimi. Üheöösuhte puhul on üpris mõistetav, et te ei mäleta partneri nime. Seetõttu pidage meeles, et mõne varasema sõbra nime sosistamine naudingut ei suurenda.

5. Puhtus. See on üks tähtsamaid asju. Räpane WC-pott võib jahutada ka kuumima kirehoo, eemaletõukavad on ka plekilised linad.

6. Riided, eriti aluspesu. Siin on võimalus naerualuseks saada. Mehed peaksid teadma, et lause “puhtad aluspüksid olid otsas” pole mingi vabandus. Naised peaksid meeles pidama, et kuigi sukkpüksid on mugavad, võivad need mõnele mehele voorusevööna mõjuda.

7. Hääl. Mõned on voodis häälekamad kui teised. Kahjuks võivad valjud hüüded ja kiljumine jõuda ka naabriteni, nii et nad vastu radiaatorit kolkima hakkavad ja kogu naudingu rikuvad. Seetõttu tuleks vältida vähemalt selliseid häälitsusi, mida naabrid ja te partner võivad pidada loomariiki kuuluvaks.

8. Liiga kiire plahvatus. Klassikaline olukord, mis võib jätta mehest kogenematu inimese mulje. Olukorda aitab kontrolli all hoida kas või Lumivalgekese seitsme pöialpoisi nimede meenutamine või mõni matemaatiline tehe.

9. Keskendumine. Kindlasti ei tohiks olulisel hetkel häälekalt muretseda pesemata pesu, kraanikaussi kogunenud nõude või eesootava töö pärast. Teie partnerit see ilmselt ei huvita ja ta võib kiirelt teie korterist kaduda.

10. Koht. Kohavahetus mõjub värskendavalt. Mõnusaks võib osutuda vahekord töötava pesumasina peal, taustaks Beach Boysi “Good Vibration”. Pikantsest vulgaarseni on aga vaid üks samm, vahekord üldkasutatavas WC-s pole igaühele ahvatlev.

11. Rumaluste rääkimine. Mõned paarid tavatsevad oma seksielamusi värvikamaks muuta kaunite, inetute või lausa nilbete sõnadega. Uus partner võib aga teie sõnu hoopis valesti tõlgendada, nii et enne verbaalse akrobaatika kasutamist tuleks välja selgitada kaaslase taluvuse piirid.

12. Teostus. Mõni mees sooritab suguakti nagu vormel-1 võistlustel. Seks peab rahuldama mõlemat, see pole vaid hambad ristis orgasmi poole pürgimine. Tuleb osata mõnu tunda ka lähedusest ja kahekesiolemisest.

13. Endised armukesed. See on väga ohtlik pinnas. Partnerit ei tohi kellegi teisega võrrelda, eriti halb on kutsuda teda endise armukese nimega.

14. Isiklik hügieen. Kauni hetke võivad rikkuda küüslaugulõhn, pesemata kaenlaalused ja toidujäänused hammaste vahel. Ka mustad küünealused on eemaletõukavad. Nii et – duði alla!

15. Lemmikloomad. Haukuv bokser ja sisisev kass ei häiri teid tavaliselt seni, kuni te istute elutoa sohval. Häiriv on aga asjaolu, kui armukade lemmik passib seksimise ajal voodi kõrval ega kavatsegi lahkuda.

16. Kondoomid. Ilma selleta oleks suguhaigused ja soovimatud lapsed veelgi suurem probleem kui praegu. Siiski kaob paljudel huvi seksi vastu, kui libedat väikest kummi pole mitme minuti vältel paigaldada õnnestunud. Seega tuleks nimetatud tegevust kodus harjutada.

17. Ihukarvad. Kaenlaaluste raseerimist peetakse normaalse hügieeni osaks. Meeste puhul võib karvane rind küll veetlev olla, kuid kaua ajamata habe erutab väheseid.

18. Sokid. Sokid peavad olema puhtad! Oleks soovitatav enne vallutuse algust sokid hoopis jalast võtta.

19. Telefon. Kui vastate keset vahekorda telefonile ja jääte pikemalt lobisema, võib partner solvuda. Seega lülitage telefon aegsasti välja.

20. Külalised. Halvim on ootamatud külalised, kes saabuvad just siis, kui olete armumängu alustanud. Kui keeldute külalist sisse laskmast, äratate vaid uudishimu. Kui näiteks ämma sisse lasete, siis ega ta niipea lahku. Kui uksekell heliseb keset eelmängu, ärge avage!

21. Alkohol. Soodustab erootilise tutvuse loomist, aga pole mingi potentsitõstja.

22. Lapsed. Armsad, kallid ja meeldivad, kuid mitte abieluvoodis isa-ema vahel. Kui lapsed on kodus, siis võivad nad kõige kuumemal hetkel magamistoa uksele ilmuda. Isegi kui lapsed magavad oma toas, pole mingit kindlust, et nad seal tingimata püsivad. Saatke lapsed vahel vanaema juurde.

23. Valgus. Ühed armastavad pimedat, teised küünlavalgust, mõni tahab täistulesid. Laske partneril valik teha, et miski ei segaks teie romantilisi hetki. Te ise olete ilmselt igasuguse valgusega nõus…

Kunto Plus

foto: Bulls