Eesti toidukohtade tunnustamiseks loodud gastronoomiakonkursi hõbelusikad on jagatud. Reedel toimunud auhinnagalal selgusid võitjad 10-s kategoorias.

Parima koka tiitli võitis vanameister Dimitri Demjanov. Nominendid olid veel Tõnis Siigur restoranist Stenhus ja Toomas Lember restoranist House.

Parimaks gurmeerestoraniks valiti kolmandat aastat järjest restoran Stenhus. Nominendid olid veel restoran Egoist  ja Pädaste Seahouse restoran (Muhu saar).

Parimaks restoraniks kuulutati restoran Gloria. Nominendid olid veel restoranid Bocca ja House.

Pere ja lapsesõbralikem restoran on restoran Lucca (Tabasalus). Nominendidid olid veel Restoran Paat (Viimsis) ja Baby Back Ribs & BBQ (Tabasalus).

Parim kohvik on Tartu kohvik Truffe. Nominendid olid veel Angel Café ja Müüriääre kohvik (Haapsalu).

Parimaks pubiks tunnistati Scotland Yard. Nominendid olid veel AMPS 3 ja Madissoni Leib & Lust.

Parimat toidu ja veinisobivust leiab restoranist Balthasar. Nominendid olid veel restoranid Egoist ja Stenhus. 

Parim õlleserveerija on Lounge Stereo. Nominendid olid selles kategoorias veel restoranid Karl Friedrich ja Madisson Leib & Lust.

Parimaks Tallinna restoraniks sai Pegasus ja nominendid olid veel Vertigo ja Stenhus. 

Parima ärilõuna pakkuja auhinna pälvis restoran Pegasus, kandideerisid veel Bocca ning Gloria.

Hõbelusika saamiseks pidi restoran läbima põhjaliku hindamise. Poolesaja küsimusega hindamisankeedid arvestasid söögikoha eripära. Üheksa kuu jooksul hindasid ettevalmistuse saanud kohtunikud juhuslike külastuste põhimõttel söögikohti Tallinnas, Tartus, Pärnus, Haapsalus, Rakveres ja Saaremaal. Kohtunikeks old inimesed, kes oma elu või töö tõttu on eri maade toidukultuuriga hästi kursis. Hindamisvoorude lõpptulemused luges kokku AS PricewaterhouseCoopers ja koostas punktisummade kaalutud keskmiste baasil tagasiside analüüsi. Peale kokkuvõtete tegemist käivitub konkurss Hõbelusikas 2007.