Eesti Lihaküpsetamise Karikavõitjaks 2006 valiti võistkond BBQ Symphony kooseisus Allan Kuning, Arne Schumann ja Rain Käärst Rain Stuudiost, Rainer Härm alias Jazz restoranist Le Chateau, Priit Toomits restoranist Karl Friedrich, Silver Siitam Reval Hotell Olümpiast ja Vambola Moores Rimist.

Teise koha saavutas Virumaa BBQ Team ja kolmanda BBQ Pioneers. 12. augustil Antslas Hauka Laadal toimunud Eesti Lihaküpsetamise Karikavõistluste viienda etapi võitsid Türi Pritsumehed, kes jäid kokkuvõttes neljandaks.

Kokku osales etappidel 6 võistkonda, kelle küpsetisi ja esitlust hindas 36liikmeline ?ürii. Võistlusvoorudeks olid kala, kana, veis, searibi ja magustoit.

Viiendat aastat grillivõistlusi korraldava Barbecue Assotsiatsiooni juhi Roland Õunapuu sõnul on Eesti lihaküpsetajad maailmatasemel.

Tuleval aastal saadetakse Eesti esindusvõistkond võistlema Ameerikasse.