Kuna viimane ebameeldivalt müstiline kokkusattumus juhtus laupäeval Tallinnas Pirita-Kose ringrajal, kus juba teist aastat sai surma võidusõitja - eelmine aasta iirlane Joey Dunlop ja sel aastal motomees Tõnu Rääk, päris SL Õhtuleht teadjameestelt, milles asi.

Ðamaan Tiit Teras rääkis SL Õhtulehele, et temal on visioon toimunu põhjustest olemas. “Aga ma ei tahaks seda avalikustada, sest see võiks teatud inimestele haiget teha,” salapäratseb Teras.

Teadmamees Villu Põldma nentis, et on olemas nn. surmakohad ja nendes jäävad õnnetused toimuma seni, kuni surmaenergia pole sealt kõrvaldatud. Kuna Põldma pole sügavuti uurinud Pirita-Kose ringraja energeetikat, ei saa ta kindlalt väita, kas õnnetu ringrada on üks surmakohti. Juttudesse, nagu põhjustaks Pirita-Kose ringrajal õnnetusi Joey Dunlopi siiani kadunud amulett, suhtus Põldma veidi skeptiliselt. “Amulett mõjutab ikka rohkem üksikisikut.”

Samas lisas üks Eesti parimaid tarot’-kaartidega ennustajaid Tiit Teras, et kui lasta mingi sündmuse kohta kaarte panna, siis suured prohmakad on selgelt ette näha. “Väiksemad asjad sõltuvad ehk rohkem tähtede seisust ja võivad täna olla nii ja homme naa,” lausus Teras.

Eriti hoolikalt soovitas Tiit Teras jälgida oma käitumist mustlastega, kes tänavatel ligi kipuvad ja ennustada tahavad. “Mustlased on tõepoolest erilise väega rahvas ja neid sajatada ning nendega kakelda ei maksa. Kui te ei taha, et nad teile ennustavad, öelge seda neile sõbralikult, ilma neile halba soovimata. Selline käitumine tuleb kõige enam kasuks teile endale,” paneb Tiit Teras rahvale südamele.

Ragne Jõerand