Iga kuu tuuakse Tallinna elanike postkastidesse Reformierakonna häälekandjat Tallinna Teataja. Veebruaris ilmus erakonna uus ajaleht Eesti Teataja Lääne- ja Ida-Virumaa elanikele. 

Tallinna Teataja väljaandmist põhjendati 2006. aastal sellega, et pealinnas tuleb tasakaalustada keskerakondliku linnavõimu ühekülgset ja hoolikalt valitud tekstidest koosnevat infotulva, mis ainuüksi kiidab võimulolijaid. Uue, Virumaa väljaande ilmumise kohta ütles Reformierakonna pressiesindaja Henri Arras: “Et elanikud saaksid kohalikul tasandil vajalikku infot.” Tema sõnul plaanitakse eri piirkondades anda välja erinevad lehed. Märtsikuu Eesti Teataja ilmub Harjumaal ja Raplamaal.

Erakonnasisesed lehed

“Me ei ole nõrgalt esindatud, meie vaateid kajastab Kesknädal,” ütles Keskerakonna peasekretär Priit Toobal. Tema sõnul on Reformierakonna suur lehtede hulk raha, metsa ning paberi raiskamine, mida ta heaks ei kiida. “Otsepostitus maksab väga palju. Näiteks laialikanne vaid ühes maakonnas maksab kümneid tuhandeid kroone, rääkimata lehe trükkimise ja valmimise kuludest. See on lauspropaganda. Ju see on siis nende suur võiduplaan,” arvas Toobal. 

Eelkõige kajastavad aga parteide tegemisi ja mõtteid erakonnasisesed lehed, mida saavad kõik liikmed ja selleks soovi avaldanud inimesed. Reformierakondlastel on kaks erakonnasisest väljaannet – ajaleht Paremad Uudised ning ajakiri Reformikiri. Suurima liikmearvuga Keskerakond ilmutab ajalehte Seitse Päeva. Nii sotsidel kui ka IRL-il on samuti erakonna ajaleht (Sotsiaaldemokraat ja Isamaa ja Res Publica Liidu Ajaleht).

Parteide väljaanded

REFORMIERAKOND:

Paremad Uudised, 8–9 x aastas

Reformikiri, paar korda aastas

Tallinna Teataja, 1 x kuus

Eesti Teataja, 1 x kuus.

KESKERAKOND:

Seitse päeva, 6 x aastas

Kesknädal, Jüri Vilmsi Sihtkapital

Isamaa ja Res Publica Liidu Ajaleht U. 6 x aastas

Sotsiaaldemokraat, U. 6 x aastas.