Ladus teenindus, fantastiline veinivalik ja geniaalse meisterkoka hõrgud road on tase, mis vääriks Michelini tärni. Maailma autoriteetseimad kriitikud leidsid Soomes üles selle au vääriliseks olevad restoranid, Chez Dominique ja G.W. Sundmani. Eestil seni veel oma Michelini tärniga restoran puudub, kuid juba räägitakse ka siinsest võimalikust hindamisest.

Michelini tärnid

Kuulsas Michelini teatmikus on ka ühe tärniga märgitud restoranid läbinud pika tee kulinaarse täiuseni. Esmalt mainitakse väärikat kohta soovitusnimekirjas. Järgneb mitmekordne kontrollimine ja hindamine.
Teise tärni, mis tähendab, et restoran on väärt ringiga kohale sõitmist, saab restoran mitte varem kui nelja aasta pärast esmast märkimist. Ülim tipp, kolm tärni, omistatakse vaid üksikutele restoranidele maailmas.
Tõnise areng on olnud lausa peadpööritav ja ta muretseb lakkamatult toidukomponentide pärast: kust neid hankida, kas need on ikka piisavalt värsked, kuidas leida püsivaid varustuskanaleid? Keerukad tehnilised nõksud jäägu konkurentide hooleks, tema eesmärk on lihtne täiuslikkus. Seda printsiipi arvestab ta ka uue menüü koostamisel. Tõnis kasutab igal võimalusel kodumaist toorainet ja püüab luua lihtsaid veatuid roogi.
Mis lahutab Siigurit Michelini tärnist lisaks asjaolule, et Michelin ei hinda praegu veel Balti riikide restorane?  “Eesti tööjõuturg on väike. Vajame rohkem tõeliselt andekaid töötajaid, et iga õhtu oleks täiuslik,” kurdab Siigur. Kuid arvestades seda, mida Tõnis Siigur juba 33 aastasena Stenhusi tasemega saavutada on suutnud, pole kahtlust, et ühel päeval teenib ta ka oma ihaldatud tärni.   

  
Stenhus on parimatest parim

Keskaegsete võlvidega keldrisaalis paiknev Stenhus kuulub vaieldamatult Eesti gurmeerestoranide absoluutsesse tippu. Siinse unustamatu õhkkonna loobki kõigi elementide täiuslik kooskõla ning seda tõestab ka teist aastat järjest Hõbelusika gastronoomiakonkursil saadud parima gurmeerestorani auhind. Stenhus on ka üks vähestest restoranidest, mis on suutnud aastatepikkuse kõrge tasemega luua muljetavaldava staatuse nii eesti gurmaanide kui ka väliskülaliste silmis.