Ürituse peaesitaja on Metal on Metal Dj-d. Leedust pärinevad electro-reivarid Metal on Metal on Eestis käinud kolm korda, kahel korral Von Krahlis ja korra klubis Hollywood, kõik korrad täismajale. Metal on Metal on miksinud tantsuversioone sellistele tuntud tegijatele nagu Bloc Party, Kissy Sell Out, Datarock, Tim Deluxe jt.

Esinejate seas on Tallinna eesrindlikumad elektroonilise muusika tegijad Barthol Lo Mejor ja Fucjk Yuo I’m a Robot, Tartus klubis Maailm populaarsust kogunud Neljapäev with Lazers trio Mowka, Madis ja Don’tbelievethehype põrandaalune reivitrio Pingbang Dj-s – Flex, Blastdigger ja Superunknown; Aivar Tõnso ja legendaarsed Kulgurid, Raadio 2 saatest „Kajatuba” tuttav Raadz, kes mängib dubstep‘i; Tallinnas psy-trance üritust Sounds of Aliens vedav Psyhest, dub’i ja jungle’t pakkuv Athens Sound Tartust jpt.

Kogu setting luuakse pisikesele Pedassaarele nii, et külastaja saab ennast kaks päeva kaunis vabas looduses lõdvaks lasta. Väikesele heinaplatsile veetakse võimas bassine saund ja vilkuv valgus. Puude vahele tõmmatakse suure telgi, kus asuvad puldid ja mängijad.

Vaata lisainfot piletite ning saarele saamise ja seal olemise ja ööbimise kohta robotaanikapark.wordpress.com