“Selgitasin talle, et seda skandaali, mis meedias oleks järgnenud, poleks meie kool välja vedanud,” ütles Sults SL Õhtulehele. “Samas ma ei välista, et ta siin kuu aja pärast õppida ei võiks,” lisas direktor.

Sults tunnistab, et tema arvates on Kristi kunstnikuna maailma parim. Ka tunnistusel olid tal neljad-viied ja käitumine kuni viimase veerandini eeskujulik. Sults ei osanud öelda, kas Kristi oli tema teate üle kurb või rõõmus: “Käsi ta küll ei plaksutanud. Ütles, et ega siis muud varianti pole kui õhtukool.

Kui me ei mõista hukka inimest, kes käib kirikus ristiusku kummardamas, siis miks me mõistame hukka naise, kes on oma keha kummardaja,” ütles Sults. “See, et ta üritab mingit seksirekordit ja andub 300 mehele, on loomulikult väärastunud.

Kuid põhjusi ei tule otsida tüdrukust, vaid tema ümbruskonnast ja lähedal seisvatest inimestest. Hetkel on ta meeste ja poiste hulgas kõva tegija, kuid ei tea, mis temast aastate pärast saab - ronib pudelisse või süstla otsa,” muretseb Sults.

Augusti lõpus võttis Kristi Tartu kunstigümnaasiumist oma dokumendid välja. Kristi on varem öelnud, et teeb õpingutesse väikese pausi ja võtab lihtsalt akadeemilise puhkuse. Detsembris loodab ta minna Saksamaa pornoteatrisse esinema. “Aga järgmisel sügisel lähen kindla peale kooli. Tahan gümnaasiumi ära lõpetada,” on Kristi väitnud.

Kristi mobiiltelefon oli eile välja lülitatud.

Kadri Jakobson