"Raimo Ülavere lahkus töölt poolte kokkuleppel," ütles Päevaleht Online`ile ajalehe Postimees peatoimetaja Merit Kopli.

"Postimehe ja Ülavere vahel ei tekkinud koostööd. Ei olnud keemiat, nagu öeldakse," lisas Kopli.

Kolm kuud Postimehes töötada jõudnud Ülavere lahkumise suhtes jõuti Kopli sõnul kokkuleppele reedel ning täna oligi mehe viimane tööpäev väljaandes.

Kopli kinnitusel ajalehe peatoimetaja asetäitja koht tühjaks ei jää, kuid võimalikest uutest nimedest on tema sõnul veel vara rääkida.

Enne suundumist ajalehte Postimees töötas Raimo Ülavere pea 14 aastat ajalehes Äripäev. 

Reedeses Postimehes pakkus Raimo Ülavere kolmele koalitsioonierakonna esimehele kihlvedu, et 2008.aasta kevadeks praegust koalitsiooni enam ei eksisteeri.

"Kui tihti on sedalaadi artiklid kirjutatud vinguvas ning lausa kubisevad vigadest, siis kuigi ka nüüd ei saa ma mitmete kirjutises esitatud seisukohtadega nõus olla, näib selle autorit kandvat siiski mure ja mitte parastamine," kirjutab kihlveo vastuvõtnud Mart Laar oma blogis. 

"Ning kuna ka pakutud vahetuskaup - artikkel või raamatupoe kinkekaart - raamatud on jätkuvalt mu nõrkus - on igati mõistlik, võtan kihlveo hea meelega vastu," kirjutas Laar.

Laar usub enda väitel üsna kindlalt, et praegune koalitsioon jätkab sellel ajal tegevust - kuigi vaieldakse selles koalitsioonis kindlasti jätkuvalt edasi.  

"Eestis pole ükski valitsus püsinud ametis täit ametiaega. Koalitsiooni minnes seadis Isamaa ja Res Publica Liit endale üheks eesmärgiks nii kaugele jõuda. Kavatseme selle eesmärgi poole jätkuvalt pürgida," lõpetas Laar oma sissekande.