Uus saatja parandab levi kogu Lõuna-Eestis, jätkuvalt töötavad ka Tartu sagedus 95,2 ja Otepää sagedus 99,1 megahertsi.

„Testisime saatjat juba alates jaanuari keskpaigast ja oleme saanud positiivset tagasisidet nii Võru linnast kui ka näiteks Mehikoormast Peipsi äärest,” kinnitas raadio Sky Plus programmidirektor Priit Vare. „See sagedus oli meie jaoks auasi, sest juba varem kuulas meid Võrumaal 9000 inimest, kuigi eraldi sagedust Sky Plusil seal ei olnud," lisas Vare.

1. märtsil tervitavad Sky Plusi kõige populaarsemad saatejuhid Võru linnas oma kuulajaid. Alari Kivisaar, Kristjan Hirmo ja Lenna Kuurmaa häälestavad soovijate raadiod uuele sagedusele kell 13 kesklinna Statoili tanklas ja kell 15 Maksimarketi parklas. Seal toimuvast teevad saatejuhid ka otselülitusi raadioeetrisse.

Võru sageduse sai Sky Plus ringhäälingulubade konkursil eelmise aasta lõpus. Jaam levib tänaseks 14-l sagedusel üle Eesti.

Sky Plus on Eesti populaarseim kommertsraadio 283 tuhande kuulajaga nädalas. Tänavu mais saab jaam kümne aastaseks. Sky Plus kuulub Sky Media gruppi koos jaamadega Raadio 3, Russkoe Radio, Sky Radio ja Energy FM.