Juubelipidustustel teeb kummarduse Misfitsile Eesti underground staaridest koosnev Astro Zombies. Koosseisus on Pete Ripper ehk Tumero Pets (Kurjam jpt.), Sir Walther Pistol ehk Valter Nõmm (Shelton San jpt.), Boney Collector ehk Bonne (Pedigree) ja Arthur Awfull ehk Ardo Kivi (Tallinn Daggers jne). Üle pika aja lööb nendega kaasa ka külalisvokalist Mr. Cramatory ehk Cram (No-Big-Silence). Forgotten Sunrise toob esmaesitlusele värske lembelaulu “Bo:gie” ja tulevase singli loo “The Moments When God Was Wrong”. Kuna peale seda kontserti tegeletakse edasi uue albumi salvestamisega, siis võib see üle pika aja toimuv esinemine vabalt jääda sel aastal nende viimaseks. Forgotten Sunrise pealik Anders Melts aka DJ 4-got-10 (Röntgen/R2, Beats From The Vault) annab sel korral peo õnnestumisse mitmekordse panuse, esinedes peol ka DJ-na.


Ans. Anduri poolt tuleb esitlusele samuti kaks tuttuut lugu "Inerts" ja "Lained", mida siiamaani on kuulnud vaid Kohila ja Valka inimesed. Esinemisele järgneb nädalane Kesk-Euroopa tuur, uhke esinemisega Prahas Palác Akropolises, kust oma tuuride jooksul on astunud läbi näiteks ka sellised bändid nagu Neurosis või Pixies. Mimicry üllatab värske uuendusega koosseisus ning laval on sel korral kaks koguni lauljat ning kuulda saab palju uusi lugusid. “Üldistades on uues materjalis rohkem rütmi ja jõudu ning vähem draamat. Viimase aja suuremateks eeskujudeks on olnud psühhedeelne techno ja teiselt poolt Aafrika ja India popim eksootika. Esitamisele tulev kava on segu uuest ja vanast, eesmärgiks põnev ja energiline live,” kommenteerib ninamees Paul Lepasson.


Rada7.ee juubeli puhul otsivad melomaanid ja armastatud ürituste korraldajad Helen Sildna (KumuÖÖ, Tallinn Music Week jne.) ja Kristo Rajasaare (Rabarock jne.) oma rikkalikust plaadikogust välja head ja paremat. Eesti üks tugevamaid tehnomuusikuid Raakel Bloody Raakel mängib, nagu tavaks saanud, eranditult enda loomingut ja DJ-duona tantsitavad rahvast L.Eazy (Tjuun In/R2, P.E.O.L, clubarena) ja Heidy Purga (MustMesi/R2). Rada7.ee DJ-na esineb sel korral painkiller, kes varem on DJ-na põhiliselt üles astunud EDMFK üritustel, kuid mitte ainult – esinenud näiteks ka samal peol Ivo Linnaga ning kitsamas ringkonnas tuntud ka oma suurepärase lauluhääle poolest.


Uksed avatakse reedel, 28. augustil Von Krahlis kell 22.00. Pilet on enne keskööd 100.-, pärast 150.- .