Õlledest eelistab 50 Cent Heinekeni, konjakitest Hennessyd, sampusest roosat Cristali, mis tellitakse ekstra staari jaoks Londoni metropolist. Lisaks on riietusruumi tellitud suur valik erinevaid mittealkohoolseid jooke: vett, mahla, erinevas valikus taimeteed. Kiireks näljapeletuseks eelistab superstaar kanarinda, krevette, kartulikrõpse ja puuviljavalikut ananassi, meloni ja arbuusilõikudest.

50 Cent ja G-Unit nõuavad esinemispäeval kahte erinevat riietusruumi, esimene neist soovib oma lavataguses toas näha ka vanni. Mõlemad ruumid on lisaks söögi-joogipoolisele varustatud ka 32 tollise LCD teleri ja stereoga.

Peakoraldaja sõnul on 50 Centi nõudmised väga kõrged ja Eestisse toomine päris keeruline. Juba ainuüksi charter-lennuki organiseerimine on tohutult kulukas.

„Superstaari Ameerikast Euroopasse toomine, eriti kuu enne uue albumi väljaandmist, on praktiliselt võimatu,“ ütles Zhitin. „Selleks on vaja staari endapoolset huvi, lisaks plaadifirma nõusolekut ja kõrget honorari.“

Sellegipoolest pole peakorraldaja kohkunud ühegi nõudmise täitmisel ja kinnitab, et toob räppstaari lubatud ajaks Eestisse.

Zhitini sõnul tegeleb eestipoolne korraldustiim hetkel osadele 50 Cent-i meeskonnaliikmetele Eesti viisa hankimisega, kuna nad on Jamaica kodakondsuse ja elamisloaga.

„Ja see pole kaugeltki mitte kõik,“ vihjab ta tihedale ja hetketi peadmurdvale töögraafikule.