Hittlugu nimega “la:v” jõudis raadiote playlistidesse ka keskpäevatundidel. Seda mängis oma saates ka “A Thing Called Jazz” acid jazzi leiutaja Gilles Peterson. 1999. a ilmus neilt kogumik „Tallinn-Nõmme-Keila“ ning 2004.a album „Raadiomaja valvelauas 1994-2004“.


LU:K astub ülesse reedel, 6. märtsil toimuval P.E.O.L live setiga, kus kõlavad artisti lood nii möödunud kui sellest sajandist, samuti näidatakse visuaalina vanakooli pidude ülesvõtteid ning LU:K videoid.


Dzheimz ja Ninja on ühed esimesed Eesti drum and bass muusika produtsendid, kes Probe Recordings plaadifirma alt väljastanud kaks albumit: „Gas Mask“, mis ilmus Probe artistinime alt ja „Newdancebeat“, mis lisaks Eesti Ekspressi nädalaplaadiks valimisele sai häid kiidusõnu nii kodumaistelt kui välismaistelt kriitikutelt. Eesti Ed Rushiks ja Optikaliks tituleeritud Dzheimz ja Ninja esitavad nii omaloomingut kui enda lemmiklugusid.


Heidy Purga, kes rohkem tuntud kui vanema funki ja souli muusika imetleja, näitab seekord ülesse oma armastust jungle muusikastiili vastu.


Residendid To-Sha ja L.Eazy poolt tulevad ettekandmisele sajandivahetuse palad Subtitles, Cause 4 Concern, Virus, Bad Company jt plaadifirmade vahendusel.


Love Sex Money avab sel reedel, 6. märtsi P.E.O.L külalistele uksed kell 23.00. Pilet enne südaööd 75, hiljem flaieriga 100 ja teistele 150 krooni.