Vaja läheb:

•• 2 munakollast

•• väike tass espressot (kanget kohvi umbes 12 cl)

•• 40 g suhkrut

•• 80 g kohvikoort

•• 90 g tumedat šokolaadi

•• 200 g vahukoort

•• 100 g värskeid või külmutatud kirsse

•• 20 g suhkrut

•• 10 g värske tšillikaun

Valmistamine:

•• Sega munakollased, espresso, suhkur ja kohvikoor. Kuumuta pidevalt segades kuni munakollased on küpsed ja moodustub paks mass.

•• Tõsta pott tulelt ja lisa šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud ja jahuta. Löö vahukoor vahule ja sega šokolaadi-munaseguga.

•• Eemalda kirsimoosiks värsketel kirssidel kivid. Kuumuta kirsid ja tšilli nii, et kirsid jääksid terveks.

•• Aseta martiiniklaasi põhja mõned kirsid, tõsta peale šokolaadivaht. Pane külma.

•• Serveerimisel kaunista paari ilusa kirsi, melissilehe ja tuhksuhkruga.