Lavaesisest tihedam kogunemispaik on WC-ukse tagune ja baarileti esine – avara klubi kohta on kumbagi vaid kaks, mida on selgelt vähe. Paari tunniga täitub ka garderoob, riiete vastuvõtjad laiutavad vaid käsi. Kel veab, saab oma jope mõne tuttava numbri külge riputada, aga kui palju talveriideid üks plastmassriidepuu ikka kanda jaksab.

WC-muret aitavad leevendada keeglisaali tualetid, aga ligi tuhandet õllemaiast rokkarit lõbustav klubi võiks sellega ise hakkama saada. Olemasolevad süsimustad WC-potid sobivad joodud Rock-õllega siiski hästi.

Kaugelt pärast südaööd tuleb lavale Tanel Padari uus bänd The Sun. Viis mustas pintsakus korralikku meest. Harva näeb agressiivselt “keevitavat” bassimeest ja eriti siiras on Anders Tsahkna näoga klahvpillimängija (kes on tegelikult Johannes Lõhmus) räpp “Welcome to Estonia” loos.

Lugu ise tundub olema James Browni loo kaver, kuhu The Sun on pannud häirivalt suure annuse Ultima Thulet. Et aga The Sun on seni andnud vaid mõned kontserdid ja äsja ilmus nelja looga singel, oli see üks vähestest lugudest, mida kogu publik teadis kaasa laulda. Ilmselt tuntuse tõttu viimaseks jäetud lugu tehti kaks korda järjest – teiseks korraks hüüti lavale sõnade autor.

Ööklubi on katseajal

Praegu on klubil tegelikult katseaeg – klubi programmijuht ja üks osanikest Margus Pilt ütles, et vaadatakse, kui palju baare ja teenindavat personali on vaja, kui palju inimesi mahub jne. Puudu on klubi oma sissepääs ja õige garderoob.

Klubi, ehkki mitte veel valmis, on stiilne. Teise korruse baar on nii minimalistlik, kui üks baar olla saab – lai must lett, selle taga viis õllekraani, baarmen ja suur must sein. Aga rohkem pole ju ka vaja. Samuti pole vaja seinu moodsate materjalide ja trendikate värvidega katta – ka vana, kohati krohviga kaetud betoon võib ilus olla. Ühte seina on plaan teha Eesti rock’n’rolli hall of fame.

Vana tehaseruum on rokiklubiks moondunult saanud teise korruse, kust on lavale väga hea vaade, kui leiad koha, kus ruumi läbivad kandilised betoonpostid vaadet ei sega. Ohtlik on vaid topsi toetada – kui see rinnatiselt alla pudeneb, on all paar õnnetut humalalõhnalist rokisõpra.

Margus Pilt ütles, et rokiööklubisse tuleb esinejaid jazzist heavy metal’ini – see on alternatiiviks neile, kes ei taha diskosaali minna. Kolmapäeviti lubab Pilt noori rokkbände, paar korda kuus Skandinaavia ja mõne korra aastas maailma rokinimesid.