07.10.2005, 00:00
Roog ahjupasteedist
vajalikud komponendid (1sööja kohta)
- 100g Maks&Moorits Ahjupasteeti
- 150g punast kapsast, ribadeks lõigatuna
- 30g kuldseid rosinaid
- 2cl punast veini
- 5g suhkur, lisaks maitse järgi soola ja jahvatatud valget pipart
- 50g pohlamoosi
- 5g toiduõli
- baquette saia õhukesi viile
Valmistamine:
- lõigata Ahjupasteet kuubikuteks ja küpsetada ahjus 150`C juures
7-8 minutit
- kuumutada õli potis, lisada kapsas, punast veini, rosinaid,
maitsestada maitseainetega
- hautada kapsas poolpehmeks (kergelt krõmpsuv)
- röstida baguette saiaviil
- serveerida: taldriku keskele hautatud kapsas, mille peale
üleküpsetatud pasteet ning kõige peale röstitud saiaviil.
Ümber taldrikul oleva toidu lisada pohlamoos.