Saad seda, mida näed
Põhjaka mõis on kolme aastaga kirjutanud end kenasti iga söögisõbra mällu. Nüüdisaegne ja maailmavaateline ettevõtmine Tallinna–Tartu maantee 100. kilomeetril tärkas kolme kokapoisi – Märdi, Joeli ja Oti – entusiasmist ning rõõm on näha, et toimub pidev areng: tänavune uudis on suur katusealune õues, kodune ökokanala ja võimas peenralapp. Kanalas patseerisid uhkelt neli esimest isendit, kuid kohe on oodata neile 45 suguõde – munade käive restoranis on korralik (ja Eesti Vabariigis on 50 kana piiriks eri ettevõtlusvormide vahel). Peenralapi jaoks on Põhjaka poisid palganud kaks aednikku, kes seda köögivilja-Versaille’d vapralt harivad. Muidugi tuleb peenralt kõikvõimalik maitseroheline, kuid oodata on ka erivärvilisi porgandeid, suvikõrvitsaid, peete ning isegi tatart ja okrad.