Kõige esimesena jõuab müüki T68 edasiarendus T68i, mis on esimene multimeediasõnumite (MMS) saatmist võimaldav telefon. Sony Ericsson kirjeldab teda kui „pilditelefoni“ ehk rääkimise kõrval peamiselt pildistamiseks ning fotode säilitamiseks ja saatmiseks mõeldud telefoni.

T68i on saanud uue disaini, kuid peamised erinevused T68-st on siiski seotud piltide ja pildistamisega. Telefoni külge käib väike fotokaamera CommuniCam MCA-20. T68i suudab endas säilitada kuni 200 fotot, neid saab sõpradele edasi saata nii MMS-i kui e-postiga. Lisaks saab telefoniraamatusse kontaktide juurde panna inimese foto ning kui keegi helistab, näidatakse tema nägu ekraanil.

Teine uus telefon kannab nime P800 ning on Sony Ericssoni esimene smartphone. P800-l on sisseehitatud kaamera ning 208x320 pikseli suurune värviline puutetundlik ekraan. Telefoniga saab töödelda ja saata pilte, surfata veebis, pidada korralikku kalendrit ning vahetada e-posti. Ta oskab avada vaatamiseks Wordi, Exceli ja Powerpointi faile. P800 brauser suudab avada nii HTML, WAP kui ka i-Mode’i saite.

Kuna kolmesageduslik P800 põhineb Symbian 7.0 operatsioonisüsteemil, saab talle vabalt Java või C++ keeles programme juurde kirjutada ning neid internetist telefoni laadida.

Kolmas uus telefon ehk Z700 peaks võluma noori mobiilikasutajaid, sest on eelkõige mõeldud mängimiseks.

Tehasest tulnuna on neil peal kaks mängu – Men in Black ja Charlie’s Angels, mis põhinevad Sony Pictures’i filmidel. Kuna aga Z700 operatsioonisüsteemiks on Java 2 Micro Edition, saab sellesse programme, mänge või lihtsalt järgmisi tasemeid vabalt juurde laadida. Z700 toetab ka polüfoonilisi helinaid ning temas on HTML ja WAP brauser.

Kõigis kolmes telefonis on bluetooth ja GPRS ning kõik kolm oskavad suhelda erinevate e-posti serveritega (POP3, IMAP4, SMTP).

T68i tuleb müügile kohe, teised kaks hiljemalt septembriks.

Suve alguseks jõuab müügile ka Sony Ericssoni PC Card tüüpi GPRS-modem, mille abil saab sülearvutiga GPRS-telefoni vajamata internetis surfata. Erinevalt Nokia sarnasest kaardist ei ole Sony Ericssoni omal WLAN-i tuge.