heavy
-metali viljeleja Mart Kalvet.


"See laul on meie ülejäänud repertuaariga võrreldes pehmem ja lihtsam, aga just lihtsuses peitub ka jõud. Laul räägib inspireerituna H.P. Lovercrafti lugudest õuduse ja ulme piiril inimeste saatusest end ohverdades," kommenteeris Jaanus Saago. "Saade andis mulle nii-öelda tuule tiibadesse. See on hea tunne, kui oled midagi saavutanud ja sind märgatakse, aga selleks et nimi püsiks, pean ka edaspidi palju vaeva nägema."


Nagu Saago ka Superstaari-saates tõestas on temas peidus lüüriline pool. Laul "Teiselpool vett", millega Jaanus võlus tuhandeid televaatajaid, tuleb ettekandele ka kontserdisarjas Jõulupuudutus. "Neljapäevaks otsutan ka ära, millise jõululoo kontsertidel esitan," ütles Saago. "Kuigi mulle väga meeldib teha karmi muusikat,  ei saa ma maha salata ka lüürikut endas. Selle poole näitamiseks on eelseisvad jõulukontserdid väga sobivad. Pealegi on jõulud ka minu jaoks üks aasta ilusam aeg ning eriti hea on sellel ajal kuulata ilusaid laule."


Jaanust võib koos teise saate finalisti Getter Jaani, Birgit Õigemeele, Tanel Padari ja Tallinna Poistekooriga kuulda kontserdisarja raames 11.2 Haljala kirikus, 12.12 Tallinna Kaarli kirikus, 15.12 Viljandi Pauluse kirikus, 17.12 Tartu Jaani kirikus ja 19.12 Kuusalu kirikus.


Crucial Attacki singlit saab kuulata aga
.