8000 krooniste sisustuskaupluste kinkekaartide suuruseid eripreemiaid oli kolm – nutikas sisustusidee, põnevaim köögilahendus ja kauneim maamaja. Nutika sisustusidee preemia said Liisa-Lota Kaivo ja Priit Jagomägi Tartust, kes kasutasid oma Supilinnas Emajõe ääres asuva kodu kujunduses kaseiin- ehk kohupiimavärve ning teisi ökoloogilisi sisustustehnikaid.

Põneva köögilahenduse preemia said Kristi Tamm ja Madis Kristenprun Tallinnast, kes olid huvitavalt sisustanud oma Gonsiori tänaval asuva korteri. Kauni maamaja preemia pälvisid Tiia ja Mati Karelson Põlvamaalt, kes andsid uue elu esmapilgul täiesti tavalisena tunduvale maamajale, mille juurde rajati ka kaunis aed ja vesiroosidega tiik.

“Meie idee oli hinnata seda, mida inimesed on ise teinud, mitte nende rahakoti paksust. Hindasime interjööri stiilipuhtust ja et kodu hing paistaks asjade tagant välja,” lausus Ïürii liige Pindi Kinnisvara turundusspetsialist Ulvi Vikat. Îüriisse kuulusid ka sisutuskunstnik Sulev Vahtra, sisutustoimetaja Mirjam Peil, Kodukirja peatoimetaja Katrin Kuusemäe, turundusjuht Tiia Laul ja suhtekorraldaja Indrek Ditma.