Kas, kus ja millal sel suvel esinete?

Kõige tähtsam projekt suvel on minu jaoks suvetuur "Kiri sõbrale" 7.-17.augustini, kus ma saan lava jagada Jaan Tätte, Marko Matvere ja Tanel Padariga. Veel esinen ma 16.augustil Toilas Oru promenaadil koos Riho Sibulaga ja Kadrioru pargis on 21.augustil minu unplugged-soolokontsert.

Kus on Eesti parim publik? Kas "depressiivsete Eesti väikelinnade" publik on parem või halvem kui Tallinna või Tartu linnavurled?

Minu jaoks ei ole vahet, kus ma esinen, kui ma tunnen, et publikule mu muusika meeldib, siis on alati hea laulda.
Võib-olla väiksemates kohtades on natuke lihtsam inimest oma muusikaga naeratama panna kui suurtes linnades, kuna seal on inimesed kriitilisemad.

Kellega meelsasti lava jagaksite?

Mul ei ole otsest iidolit või unistust kellegagi lava jagada, aga endast vanemate ja targemate inimestega on alati uhke tunne lava jagada. :)

Milline on Teie parim publikuelamus? Armsaim fännikink?

Arvan, et mulle jääb eluks ajaks meelde, kui esinesin Pärnu kontserdimajas koos Riho Sibulaga ja kui laulu kõrgpunktini jõudsin, siis publik keset lugu plaksustas mulle. See oli minu jaoks suur üllatus, väga meeldiv üllatus. Ja fännikingid on kõik omamoodi armsad olnud, olen saanud igasuguseid kaisukarusid ja kaardikesi, ükskord sain oma nime esitähega kaelakee.

Kas Teil on ka oma põhipublik? 

 Tundub, et minu publik on täiesti erinev, nii noored, keskealised kui ka vanemad inimesed.

Kas ja milliseid Eesti suvekontserte/etendusi ise publikuna külastate?

Tahan minna Smilersi ja Noortesümfooniaorkestri kontserdile, kuna mind väga huvitab kuidas orkester ja rokk-bänd koos kõlab. Sel suvel olen käinud peaaegu kõikidel Eestis toimunud välismaa artistide kontserditel, enim meeldisid Seal ja Lenny Kravitz.

Kas suvi inspireerib uusi laule looma ja kas mõtlete ka uue plaadi tegemisele?

Jah, mõtted liiguvad juba järgmisele sooloplaadile. Praegu aga tegelen hoopis jõuluplaadi lindistamisega, mul on väga hea meel, et sellel teevad külalistena kaasa ka Uku Suviste ja ETV Lasteekraani Muusikastuudio laululapsed, nii et see on hetkel peamine.

Kas suvel siis üldse puhkamiseks aega on?

Püüan ikka leida aega ka puhkamiseks, saabusin just puhkusreisilt välismaalt ja nüüd üritan veel võimalikult palju maal vanemate juures olla.

Paari sõnaga öeldult - milline on Teie muusikastiil?

Laulan pop-rock stiilis armastuslaule. Laulud tulevad südamest ja sobivad kuulata kõigile :)