Milline on ideaalne suvi?

Viimasel ajal on eriti selgelt kohale jõudnud, et ideaalset suve ei määra mitte ilm, koht ega muud faktorid, vaid just need inimesed, kes on kõige kallimad.

Olete nüüd mõnda aega elanud Ameerikas. Kuidas võrdlete Eesti ja Ameerika inimesi?

Ameeriklased on esmakohtumisel kohe kindlasti avatumad ja sõbralikumad kui eestlased. See võib kohati aga pettumuse valmistada. Pigem meeldib mulle see üllatusmoment, mida pakuvad külmad eestlased, kui nad siiraks muutuvad.

Kas kavatsete pärast bakalaureuse lõpetamist Eestisse elama asuda? Või meeldib Teile Ameerika elu rohkem?
Elu on nii ettevaatamatusi täis, et ma ei taha midagi ette ennustada. Nii on endalgi huvitavam :)

Kas viibite suvel Eestis? Kui jah, siis mida plaanite siin?

Veedan terve suve Eestis. Sõidan mõõda Eestimaad ringi koos pere ja sõpradega- teeme lõket, joome veini ja kuulame head muusikat.

Kas külastate ka ise mõnd Eesti suveüritust või kontserti?

Ainukesed suveüritused, millest ma olen osa võtnud on sõprade suvilates, kus on korraldatud spordipäevi ja kalastusretki.

Kas Eesti rahvas võib Teid suvel ka esinemas näha?

Esimesel augustil algab minu, Raivo Tafenau bändi ja Sergio Bastose tuur Eestimaa ilusates paikades. Tulge kõik kuulama ja võtke endale kallid inimesed kaasa!

Kas olete ka Ameerikas juba kontserte andnud? Kui jah, siis kuidas võrdlete sealset ja siinset publikut?

Olen esinenud Ameerikas eestlaste ühingute üritustel ning vastuvõtt on olnud väga soe. Muidugi ei saa seda võrrelda Eestis endas antud esinemistega, sest siin teavad inimesed mind rohkem ning on kursis käekäiguga.

Milline on kõige meeldejäävam seik Teie esinemisajaloos?

Aprillis esinesin Estonian Dream Big Bändi, Riho Sibula ja Mart Mardisaluga ning sellel esinemisel õnnestus mul ühe loo sõnad unustada. Õnneks suutsin improviseerida ning midagi välja mõelda.
Suure närviga palusin aplausi Mart Sanderile, kuigi laulsin koos Mart Mardisaluga :) Kokkuvõttes oli esinemine väga tore ja mul oli suur au esineda koos Estonian Dream Big Bändiga.