Endiste artistinimedega p2ts ja Wiz1 on nad loonud rütme paljudele MC-dele, nagu s'Poom, Reket, Põhjamaade Hirm, TommyBoy jt. Duo on figureerinud Eesti alternatiivmuusika stseenil alates koos tehtud Kapusta Ja? plaadi “Sisekosmosemasin” ilmumisest saadik. Samuti on välja antud täispikk plaat koos TommyBoy'ga - ?kvartett (Miskvartett) nime all.


OneSenseMusic värsked reliisid on Ki En Ra esimene teos nimega “City of Moment”, mis on saadaval nii CD kui vinüülplaadina, ning Dragan Volta esimene instrumentaalbiitide kogumik “Opia Bits”. Minileibel püüab edendada ühtset mõtteviisi ning funktsioneerida mõnusa sõpruskonnana, samas andes välja Eesti kaasaegset muusikat ning seda suuresti just vinüülplaatidel.


Heiko Kase, leibeli boss, kommenteerib: “Tallinn Music Week on minu arvates igatepidi kiidetav ja positiivne ettevõtmine. Pöörates tähelepanu registreerunud delegaatide nimekirjale, on see kindlasti väga hea reklaam nii kogu Eestile kui ka Eesti muusikale, pakkudes artistidele võimalust ennast kuuldavaks teha nö õigetes ringkondades kindlasti väljaspool Eestitki. Samuti annavad hästi planeeritud seminarid võimaluse ilmselt ennast täiendada ning uusi ja kasulikke tutvusi-sidemeid sõlmida siinse ja välismaailma muusikamaastiku erinevate esindajate vahel. Just muusikamaailma erinevate esindajate kokkuviimises näen mina ka TMW edukuse võtit suuremas plaanis, mis toob kasu kogu Eesti muusikakultuuri arendamises ja tugevdamises. Tahaks ka loota, et ettevõtmine püsib ja ainult kasvab järgnevate aastate jooksul, et jõuda mõnes mõttes tipp-punkti aastal 2011 kui Tallinnast saab Euroopa kultuuripealinn.”



OneSenseMusicu pidu toimub Lounge Balous ning õhtu naelaks on Ki En Ra ning Dragan Volta esinemised.