Estonian Air lendab Pariisi 107–kohalise lennukiga Boeing 737-500, seega saab Tallinnast Pariisi lennata üle kolmesaja huvilise nädalas.

Praeguseks on Estonian Airi andmeil piletid tellinud üle 1000 inimese, kes lähevad sinna turismirühmaga ning sama palju on neid, kes omal käel Pariisi sõidavad.

Täna algav lennuliini tutvustuskampaania tõotab eelinfo kohaselt tulla tihe rebimine piletite pärast.

Noor-Eesti aegadest eestlaste seas moes olnud Pariis meelitab endaga tutvuma nii eestikeelse giiditeenusega, Eestiga seotud kohtadega, Eesti Instituudi eestvõttel toimuvate kultuuriüritustega ning eriti just sel suvel paljude spordisündmustega.

Augustis on Pariisis kergejõustiku maailmameistrivõistlused, meie prantsuse keelt valdav rattur Jaan Kirsipuu ja ehk teised eestlasedki sõidavad Tour de France’l, Pariisis on ka noorte olümpiapäevad ning Markko Märtinilgi on üks rallietappe Prantsusmaal. Ja eks Cannes’i filmifestivalilegi saab sõita Eesti filme näitama ja tulevast Eesti kinomenüüd valima just Pariisi kaudu.

Pariisist kujuneb Estonian Airile loodetavasti samasugune sihtkoht kui London – metropol, kuhu Estonian Airiga lennatakse nii lõõgastuma, kultuurihuvist, tööle, lendu jätkama või ostureisilegi.