Maratonsaade Raadio 2-s algab juba päeval kell 14, kus Koit Raudsepp ja Erik Morna mängivad ette tabelisse jõudnud lood meilt ja mujalt kohtadel 40-4. Kell 21.40 lülituvad R2 ja ETV otse-eetris Aastahiti pidulikule auhinnagale Eesti Raadio esimesesse stuudiosse, kus esinevad võitjad ja nad pärjatakse.

Lisaks Aastahiti esikolmikule saavad auhindu ja esinevad R2 Toimetuse Lemmik, Uus Tulija tabelis, Aasta Demo, üllatuskülalised ning ainulaadne muusikanähtus – Unistuste Bänd. Rahva valitud kooslus tuleb kokku vaid üheks korraks. Seekord on laval: Tanel Padar (The Sun, vokaal), Mihkel Raud (Singer Vinger, kitarr), Rein Rannap (klaver), Kristo Rajasaare (Kosmikud, trummid), Viljar Norman (Dramamama, basskitarr), Paul Oja (Toe Tag, elektroonika). 

„Tänavuse auhinnagala vormiliselt läbivaks teemaks on kummardus Eesti levimuusika algusaegadele. Seekord tunnustame lõppeva aasta parimaid laule ja muusikuid Eesti Raadio esimeses stuudios, kust suuresti on alguse saanud Eesti popmuusika ja mis oma aura ja ajastutruu stiiliga sobib tänavuse retrohõngulise teemaga,“ ütles toimumispaika kommenteerides Raadio 2-e peatoimetaja Heidy Purga.  Õhtut juhib Mait Malmsten.