Pühapäeval oligi Vahur Kersna juhitavas saates "Reisile Sinuga" küsija rollis musta suusamütsi kandev laulja Tanel Padar.

Pärast "Sepapoiste" laulmist ja küsimusi ? la "mis näo sa teed, kui avad kapiukse ja sealt tuleb välja Tanel Padar?", valis Tanel kolme tüdruku seast punases pluusis abituriendi Eva. Ja tänu õnnelikule valikule ka eksootilise reisi Küprosele.

"Nüüd kõik tuttavad kadestavad mind. Rohkem Taneli kui Küprose pärast," tunnistab õnnelik Eva, kes ei oska ise veel kuidagi Tanelist ja eesootavast reisist vaimustusse sattuda.

Kokkuleppeid ei olnud

"Ei noh, tüdrukul pole viga midagi. Tuleb vist väga turvaline reis," naerab Tanel saatele tagasi mõeldes. "Turvaline sellepärast, et Eva on ju karateka," täiendab laulumees.

Millal pikk lend Küprosele ette võetakse, ei tea veel kumbki. Tanel tahaks sõita kevadel, Eva aga juba nüüd, novembris. "Ma ei ole eriline muuseumihuviline. Tahaksin rohkem rännata," põhjendab Tanel oma eelistust.

Saatesse sattus Tanel enda sõnul täiesti juhuslikult. Läks korraks telemajja ja sai ühe saatetegijaga lihtsalt kokku. "Hakati kohe rääkima, et neil on nii ilusad tüdrukud välja panna, aga pole seda, kes neid küsitleks. Kutsuti siis mind," räägib Tanel. Pärast minutilist mõtlemist andis ta nõusoleku.

Noormees lükkab ümber kahtluse, et talle lubati saates osalemise eest head reisi. "Ei, ei, mingit kokkulepet ei olnud! Mina läksin ju hädast välja aitama," räägib Tanel. Ja tänu õnnelikule juhusele ei jäänud heategu Küprose-reisi näol tasumata.

Danhammeri pärast peksa

"Eva oli nendest kolmest kõige ilusam. Sellepärast ta tema valiski, " eitab ka Vahur Kersna reklaamihõngulist kokkumängu. Ta lisab, et õige tüdruku aitas Tanelil valida publiku hulgas istunud lauljannast õde Gerli.

Kuidas aga juhtub nii, et kuulsad ja tuntud inimesed saates küsija ossa sattudes alati kalli ja kauge reisi võidavad, ei oska Kersna tõesti öelda. "Ma ise ka vahel imestan, et neil nii hästi läheb," nendib ta. Saatejuhi väitel andnud just saatesarja ameeriklastest omanikud soovituse, et saatesse kutsutaks teada-tuntud nägusid.

"See stimuleerib inimesi. Igaüks tahaks ju Padariga kuhugi sõita. Järgmine kord tulebki tavaline inimene saatesse. Ja loodab omakorda mõne kuulsuse otsa sattuda," tunnistab Kersna tuntud tegelaste tagamõtet.

Viimasel ajal on saatest läbi käinud sellised tuntud inimesed nagu Carl Danhammer, Jaanus Raidal ja Raul Sepper. Vastaja toolil on istunud Silvi Vrait ja Reet Krieger.

"Carl Danhammeriga läks, jah, natuke halvasti. Tüdruk, kelle ta valis, oli ühe kuulsa, kuid väga armukadeda fotograafi naine. Sai kodus peaaegu peksa, et saatesse läks," meenutab Kersna. Ega oska siiani öelda, kas võidetud Dubai-reis üldse teoks saigi.

Kirsti VAINKÜLA