Ansamblid esinevad honorarita ja ka publikule on kogu festivali programm tasuta. Sel aastal on festival oluliselt suurem kui kahel varasemal – muusikalist programmi pakutakse kahel laval ning telgis. Parkimiskohti on ca viiesajale autole, mootoratastele on loodud eraldi tsoon ja külastajad saavad endiselt telkida otse festivali territooriumil.

Samuti pakutakse kohapeal mittemuusikalist meelelahutust: kanuud, vesipiibutelk, indiaanisaun, võrkpalliväljakud, ujumisvõimalus. Kindlasti toimub ka traditsiooniline jalgpallilahing muusikute ja korraldajate vahel. Kahe päeva jooksul astuvad erinevatel lavadel üles kümneid erinevaid ansambleid/artiste ning hulgaliselt muusikuid ja DJ-sid chill-telgis, kus mängib jazzmuusika.

Üks suuremaid muudatusi võrreldes eelmiste aastatega on see, et tänavu muudetakse ürituse kontseptsiooni ning algsetest muusikute suvepäevadest koos sõprade ja lähedaste fännidega saab suuremale ringkonnale suunatud festival, mis paari aasta pärast peaks saavutama maksimaalse külastatavuse piiri.

Head muusikat pakuvad sel aastal: Excuse Me, Kolumbus Kris, Chick`n´ band, Hetero, Perpetum Mobile (Kärt Kaljaspolik&sõbrad) jpt.

Vaata ka kodulehekülge www.heamuusika.ee.