"ära jäljenda, vaid uuenda!" on Hugo Bossi uue meestelõhna lipulause. Vaba, sundimatu, avangardistlik ja värskelõhnaline Hugo on inspireeritud hetkemeeleolu tunnetusest. See on loodud noormeestele, kes, leidnud oma stiili, soovivad seda kajastada ka riietuses ja välimuses.

Uule meesteparfüümile annavad elustavat tooni greipfruut, roheline õun, männiokkad, piparmünt ja seedripuu lehed. Lõhna teravmaitseline süda tuleneb jasmiini, salvei, nelgi, lavendli ja seedripuu segust, järellõhn koosneb sambla, nulu, sandlipuu ja muskuse aroomist.

Etienne Aigneri uus parfüüm XXL on omalaadne sellepoolest, et mõeldud kõigile noortele - nii noormeestele kui neidudele. Mõni aeg tagasi tuli sarnase ideega mäletatavasti välja ka Calvin Klein ning tema mõlemale soole mõeldud parfüümi One edu julgustas ilmselt ka teisi lõhnameistreid.

XXL loomisel on lähtutud praegusest ajastust. "Nüüd on aeg, mis lubab enam vabadust ja võrdsust kõiges. Meeste ja naiste vahelise lõhe sulgemine on andnud liikumisele uue suuna. Noor generatsioon väljendab selle trendi kaudu oma arusaamist elust, kogemustest, sõprusest, vabadusest ning elustiilist," arvavad uue parfüümi loojad.

Etienne Aigneri uues lõhnas on ühendatud naiselikud värsked puuvilja- ja lillearoomid mehelike mõrkjate ja teravate aroomidega. Parfüümi koostises on Bergamoti õli, mandariin, melon, greipfruut ja California sidrun. Tugevust lisavad Tonka lehe õli, muskaatpähkel, rosmariin, muskus ja küpressiõli.

KRISTI PäRN