Sama hea kui algus, on olnud Inge ja Tauno edasine elu. Praegune seis on suisa ideaalilähedane – perepoeg Sten on juba 12, käib koolis nagu viks laps kunagi, mängib jalgpalli (muide treener väidab kaljukindlalt, et poiss on tema rühma üks andekamaid).
Tütar Kaisa on 6 ja käib lasteaias. Tauno on praegu niisiis 38-aastane, abikaasa Inge 34. Ja ega pere vaid nende neljaga piirdu: täieõiguslikud pereliikmed on ka dalmaatsia koer Timmu (õige nimega Timotheus) ja kass Supsik. Supsikul peenemat nime polegi, ikka Supsik mis Supsik, kuigi samamoodi tõuloom naguTimmugi.
Tauno töötab keskastme juhina ja tema palganumbriks on kirjutatud 30 000 krooni kuus – seda siis bruto, maksud lähevad veel maha. Inge töötab tõlgina, tema kuupalk on 12 000 krooni miinus maksud.
Pere koos oma koduloomadega elab Tallinna äärelinnas ridaelamus. Et ilusat kodu saada, tuli emal-isal laenu võtta – 1 miljon krooni. Et kodust tööle/kooli/lasteaeda/poodi ja tagasi saada, kulub marjaks ära pereisa keskklassi Mazda 6. Vahel tundub perele, et oleks vaja veel teistki autot – no ei klapi alati kõigil need ühel ajal tulekud-minekud. Paraku ei ole Ingel aga juhiluba (talle lihtsalt ei meeldi autot juhtida) ja õnneks käivad bussid pere kodukohast kesklinna üsna tihedasti ning peatuski pole kaugel.
Pere sissetulekust piisab peale igapäevaste kulude-maksude sellekski, et vähemasti kaks korda aastas koos puhkamas käia. Kevadel enamasti kusagil soojal maal ning talvel suusareisil.
Koduloomi reisile kaasa ei võeta, selge see. Siinkohal tuleb appi pereema vend Kristjan (20), kes on veel poissmees, elab Tallinnas üürikorteris ning õpib ülikoolis haldusjuhtimist. Kristjan on tuntud oma ekstreemsete spordialade harrastuse poolest – noormees kihutab võidu krossimootorratastel ja tegeleb alpinismiga. Eks neid kukkumisigi ole aeg-ajalt ette tulnud, kips on poisile täiesti tuntud abivahend.
Kui Kristjanil aga parasjagu muud olulised asjad käsil, tuleb appi pereisa Tauno õde Maris (44). Samamoodi üksik nagu temast üle poole noorem Kristjan, elab Maris Tartus oma korteris, mille soetamise tarbeks võttis eluasemelaenu 500 000 krooni. Maris on ametilt konsultant ning hobiks eksootilistel maadel reisimine.


Peremudel:
Pereisa Tauno 38 a.
Pereema Inge 34 a.
Poeg Sten 12 a.
Tütar Kaisa 6 a.
Pereema vend Kristjan 20 a.
Pereisa õde Maris 44 a.
Dalmaatsia koer Timmu
Kass Supsik