Kongomania liikmed on kõik juba aastaid abijõududena toetanud näiteks nii Gerli Padarit, Vaiko Epliku kunagist bändi Ruffus, kui ka Vanilla Ninjat. Lisaks laulja Marilin Kongole, kelle viimatine suurem üles astumine toimus Urban Symphony taustalauljana Moskvas Eurovisioonil, teevad bändis kaasa trummar Mäkss (Ruffus, Vanilla Ninja, Brides In Bloom), kitarrist Erko Laurimaa (Shanon, Gerli Padar & Glive) ning basskitarrist Riivo Torstenberg (Bad Orange, Vanilla Ninja).

Oma bändi otsustati tegema hakata umbes aasta tagasi. "Kõige muu kõrvalt oli tungiv vajadus luua midagi ise," rääkis laulja Marilin. "Midagi sellist, mis väljendab minu tundeid, mitte kellegi teise omi.  Ja kuidagi me Erko, Riivo ja Mäkssiga kokku sattusime. See juhtus nii kummaliselt, et ega täpselt ei teagi kuidas. Üks telefonikõne ja juba toimis." 

Ehkki Kongomanial on valmis kirjutatud juba umbes tosin lugu, millega ka kontserte on antud, otsustati oma esimeseks ja ühtlasi bändi tutvustavaks singliks valida laul pealkirjaga "Catch Me If You Can".

Marilini sõnul räägib "Catch Me If You Can" kõige lihtsamalt öeldes erinevatest eluviisidest ja elutempodest.

Lives on Kongomaniat võimalik näha 21. augustil klubis Tapper.

Kuula Kongomania lugu "Catch Me If You Can" siit.