Eesti Panga juhid võivad oma töötajate palgaks kirjutada just nii suure summa, kui priske töötasufond lubab ning endale parasjagu meeldib.

Tallinna linnapea Jüri Ratase sõnul tuleb alustada eraomanikega läbirääkimisi, mis tingimustel on nad valmis juurdeehitisest loobuma.

Euroopa Komisjon algatab Eesti suhtes rikkumismenetluse, sest Eesti apteekides ei tunnistata teistes Euroopa Liidu liikmesriikides väljastatud retsepte.

Äripäev

USA väärtpaberijärelevalve (SEC) teatas aprilli lõpus, et ei ole nõus Rain Lõhmuse külmutatud raha USAs vabastama.

Mullu sügisel müüs Eesti Ehitus tütarfirmade endistele omanikele ja tegevjuhtidele aktsiaid üle kümne korra odavamalt kui praegu avalikult.

Hansapank ennustab esimesi kinnisvaraarendajate pankrotte juba sel aastal, eelkõige peetakse põhjuseks ehitusvõimsuste nappust.

SL Õhtuleht

Politseil on alust arvata, et Valgamaal autoga üle katuse sõitnud ning kannatada saanud Lõuna prefektuuri juhtkonstaabel, oli tarvitanud alkoholi.

Tõnismäel 9. mai miitingul käinud, sõimata ja räsida saanud vabadusvõitleja Jüri Liim ähvardab pronkssõduri õhku lasta.

Eesti Ekspress

Kultuurministeeriumi kava kohaselt võiks uus rahvusooper Estonia asuda Lasnamäel, aadressiga Tallinn-Paevälja-Sikupilli.

Eesti luureasutused hakkavad tulevikus vastastikku kontrollima üksteise tippjuhtide vaimset tervist.

Virumaa Teataja

Kunda jões ja jõe ääres on koprad tavalised elanikud, tänavu on aga mõned neist otsustanud kolida lausa linna, mõnesaja meetri kaugusele suurtest kortermajadest ja autodest.

Pärnu Postimees

Pärnu linnavalitsus kaalub Nõukogude ajal pangamaja esisel väljakul ja nüüd kommunaalameti vanas kuuris seisva Lenini pronksist pea kinkimist okupatsioonimuuseumile.