Isamaaliitlane Kalev Rebane tahab korraldada Tõnismäel pikniku. Ta rõhutab, et tegu pole meeleavaldusega – kõnet ei peeta ja kutsutud on vaid ligi 1000 tuttavat.

Üks Estonian Airi Boeing viidi taas remonti. Eile hilines seepärast mitu lendu ja tänagi võib mõni hiljaks jääda.

Politsei otsib inimest, kes üritas Hansa- ja Ühispanga paarikümnelt kliendilt varastada internetipanga paroole.

Päästjate ja politseiametiühingu esindajatega kohtunud keskerakondlasest siseminister Kalle Laanet lubas palgatõusu saavutamiseks parimat teha, kuid täpsemaid lubadusi ei andnud.

Postimees

Ametiühingutegelased korraldavad täna usaldusisiku seaduseelnõu vastu protestimeeleavaldused nii Tallinnas kui ka Riias ja Vilniuses, samas leiavad ettevõtjad, et eelnõu ei kõlba kuhugi.

Teadlane suunaks laevad meremaanteele

Jaanuaritormi eest hoiatanud teadlane Tarmo Soomere tuli eilsel merenduskonverentsil välja ideega panna laevad Soome lahel sõitma nö pinnaaluse jõe kohal. See vähendaks ohtu õlireostuse randa jõudmisel.

Eile kümme aastat tagasi Muhu kalurite võrku sattunud hiiglaslik atlandi tuur võibki jääda viimaseks Eesti vetest püütud selle kalaliigi esindajaks.

Äripäev

Viimase aastaga on ettevõtjate soov tuua Eestisse tööle inimesi kolmandatest riikidest vähenenud üle kahe korra, sest töö- ja elamisloa saamine võib võtta aega üle poole aasta.

Ehitusmaterjalide tootjad on esimeses kvartalis suutnud müüa oma toodangut poole rohkem kui aasta varem ning hüppeliselt on majanduskasvu kiiluvees kasvanud ka kasumid, kusjuures aeglustumist pole lähiajal oodata.

Eesti Ekspress

Presidendi kantselei raamatupidamine arvestab, et Arnold Rüütlile ja Lennart Meri lesele Hellele makstakse pensioni 11 miljonit krooni.

Jõgeva maakonnalehe Vooremaa peatoimetajaks saab järgmisest nädalast Aivar Roop, kes kuulub 2003. aastast Rahvaliitu.

Saksa antikvaar ostis rahvusraamatukogust võileivahinnaga tuhandeid vanu trükiseid. Edasi müütab ta neid kuni 15 korda kallimalt.