Lõuna ringkonnaprokuratuur kergitas likvideeritud ja Lõuna-Eesti ärimehi ärevuses hoidnud Tartu arvevabriku ümber olevat saladuseloori ning avalikustas 33 riiulifirmat, mida tegutsevad ettevõtted on kasutanud oma äritegevuses maksudest kõrvalehiilimiseks, kirjutab Äripäev.

Laenutähtaegade pikenemise ja intresside alanemise potentsiaal on vaatamata negatiivsele reaalintressile pankade arvates ammendunud ning edaspidi saavad eluasemelaenud kasvada eelkõige sissetulekute kasvust lähtuvalt.

Postimees

Praegu tuhandetele riigiametnikele mõnusat vanaduspõlve tõotavad eripensionid võivad kärpesse minna ja tulevikus sootuks kaduda, kirjutab Postimees.

Õpetajate sõnul ei oska kolmandik viiendasse klassi jõudnud koolilastest korralikult lugeda või kirjutada, sest emakeeletundide arvu on vähendatud ning laste sõnavara on liiga väike, kirjutab Postimees.

Juba nädalaid kestnud kuivus teeb kahju nii põllumeestele kui aiapidajatele. Odra lõikusaeg jõuab kätte juba paari nädala pärast, sest kuivuse tõttu on see üle kuu aja varasemaks nihkunud, kirjutab Postimees.

SL Õhtuleht

Juuli alguses Londonis jäljetult kadunuks jäänud eestlannat Egeli Rästat otsivad mitmendat nädalat taga kümned politseinikud, kuid blondist naisest pole siiani ühtegi jälge, kirjutab SL Õhtuleht.

Arheoloogid Kristiina Johanson ja Mari Lõhmus avastasid Tartumaal Ihates Emajõe ääres kuni 5000 aastat vana kalmistu, kirjutab SL Õhtuleht.