Tinglikult jaguneb ajakiri kolmeks: liikumise-, tervise- ning ilu-osaks. Väike toimetusepoolne üritustekalender juhatab kontserdile, spordiüritusele jne.

Esimese numbri portreelugu on aeroobik Kirsti Kuhist. Numbrist leiab soovitusi Kaisa Teimannilt, spordiarst Mihkel Mardnalt jt. Ses mõttes ei paku Üks midagi uut, moodsast aeroobikast ja muust säärasest saab lugeda pea igast trendikast terviselehest. Leidub ju palju muid spordialasid, mida võiks propageerida.

Uudne järjejutt

Siiski, kui äraleierdatud aeroobikast mööda vaadata, siis leidub ajakirjas ka huvitavat. Lugu õieteraapia kasulikkusest pajatab Põhjamaade teadaolevalt ainus Austraalia õieteraapia spetsialist Almer Jansu, enesekesksusest ja keskendumisest mõtiskleb psühhoterapeut Ants Partkal.

Kahjuks või õnneks ei puudu uues väljaandes seksiabi ja horoskoop. Üllatavalt toretseb ajakirja Üks külgedel järjejutt, millele iga lugeja saab oma äranägemise järgi lõpu kirjutada.

Väga hästi mõjub uue väljaande formaat, mis on tavaliste suureformaadiliste väljaannete kõrval uudne. Lisaks sellele, et seda on mugav kaasa võtta ja käepärane lugeda, jätab Üks tänu väiksusele väga kompaktse mulje ning paistab sisutihedam kui samalaadsed suured väljaanded.

Ajakirja annab välja OÜ Meedium, ajakirja Üks väljaandmiseks loodud uus kirjastus.