Praegu taas nagu kammbäkk tuurile minev Tõnis Mägi ja Muusik Seif tuli üle 20 aasta koos lavale 2005. aasta Rabarockil. Tõnis Mägi, kes pidi rokipeol esinema kohe pärast Tartus toimunud vaimulikku laulupidu, saabus Rabarockile lennuki ja politseieskordiga. Tol aasta esinesid festivalil veel näiteks The 69 Eyes, Therapy?, The Exploited ja Melody Club.


Rosta Aknad

80ndate legend Rosta Aknad taasõhines Rabarockis aastal 2006, kus nad esitasid kava Majakonski. Juba järgmine aasta ilmus Rosta Aknad DVD ja duubel plaat, mida saatsid ka kontserdid. 2006. aastal esinesid Rabarockil veel näiteks The Misfits, Kreator, The Cooper Temle Claus ja Oomph!.


Onu Bella

Ei saa öelda, et Onu Bella 2006. aasta Rabarocki laval kokku oleks tulnud, aga kammbäki tegi ta küll. Ja millise! Laval oli lisaks Onu Bellale endale rinnahoidjatega torso, mille otsa oli kinnitatud Onu Bella kipsist pea, mille silmast voolas verine pisar ja peas oli jõuluehetest kroon, kummist siga, koduvein ning loomulikult kaelarihma ja stringidega Arnold Oksmaa, kellele Onu Bella vitsa andis. Kaks aastat hiljem püstitas Onu Bella lava taha oma massaažitelgi...


Mr. Lawrence

"Oma kuulsuse tipul" laiali läinud Mr. Lawrence tuli seitse aastat hiljem Rabarocki laval taas kokku. Laulja Mihkel Raud nimetas 2007. aasta festivalikontserti laulame-neid-laule-jälle-tüüpi esinemiseks, mis ilmselt ei kordu. Aasta lõpus andis ansambel veel ka kogumikplaadi välja.


Silvi Vrait ja Ultima Thule

2008. aasta Rabarockil taasühines Ultima Thulega seal algusaegadel laulnud Silvi Vrait, kes rokkis festivali laval suure naudinguga.