Apotheker Scheller – looduskosmeetika sisaldab ainult taimseid lõhnaaineid.

Blue Lagoon – ravimilähedane sari psoriaasi ja kuiva naha ravihoolduseks, tehtud geotermilise soolajärve mineraalide ja vetikate baasil. Võib kasutada ravihoolduseks psoriaasi korral, sobib kõikidele nahatüüpidele, eriti kuivale nahale.

Ducray – ravimilähedane naha- ja juustehooldussari. Sabal on mõeldud ravihoolduseks akne ja seboroilise dermatiidi korral, Ictyane sobib kuivale nahale, A-Derma atoopilise dermatiidi ja ekseemi raviks.

Elancyl – kosmeetikalähedane kehahooldussari, sisaldab iluhooldustooteid kehale, tselluliidivastaseid vahendeid ja tooteid venitusarmide raviks.

Galenic – luksussari, mõeldud normaalse nahaga inimestele, kes tahavad nahale kõrgekvaliteedilist hooldust. Kosmeetikalähedane sari, eraldi tooted kuivale, rasusele ja vananevale nahale, samuti pigmendilaikude raviks.

Klorane – kosmeetikalähedane sari juuste ja peanaha ravi- ja iluhoolduseks. Põhineb taimsetel ekstraktidel. Sarja kuuluvad imikute tooted Klorane Bebe, eraldi sari on lastele (Petit Junior) ja meestele (Cible).

Rene Furterer – eksklusiivne juuste ja peanaha ravihooldussari, tooted põhinevad taimsetel ekstraktidel.

Sebamed – õrnalt happelised puhastusvahendid aitavad hoida naha loomulikku tasakaalu ja parandada kaitsevõimet.

Vichy – näo- ja kehahooldustooted põhinevad Vichy kuumaveeallikate mineraaliderikkal veel. On eraldi tooted büsti tugevdamiseks ja nahaaluste rebendite vältimiseks.