.


Leech-i puhul on tegemist kodumaise progressiivse grunge-rock kollektiiviga, kelle 2007. aasta lõpus ilmunud debüütplaat “Tram-O-Gram” tekitas tõelise furoori meedias ja kuulajate seas. Viljandi kontsert on Leechi jaoks esimene ülesastumine käesoleval Vaata ka
.


Helena Nova muusika on mõjutusi saanud Rootsi ja Norra sleaze- ja punk-rokist (Backyard Babies, Turbonegro). Lisaks võib nende loomingust leida veidi USA glam-rocki (Mötley Crüe) ning 70ndatest pärit ja tänapäevasesse võtmesse keeratud roki (The Hellacopters, RHCP, Led Zeppelin) mõjusid. Helena Nova koduleht:
.


Smõuk on Tartu stoner-roki sünonüüm. Eestikeelne Smõuk on juba tuntust ja tunnustust kogunud. Bänd pani aluse ka Eesti esimesele stoner-rock ürituste sarjale “Roheline planeet”. Kollektiivi kõlapilti iseloomustavad märksõnad 70ndate hipiroki vabameelsus ja raskeroki kummitavad kitarririffid. Smõuki leiad internetis aadressilt:
.


HND-d iseloomustavad eestikeelsed tekstid, staadioniroki sound ja jõulised ning  läbimõeldud esinemised. Kollektiiv on nautinud edu raadiojaamades, teleekraanil, plaadimüügitabelites ja mitmetel väljamüüdud esinemistel. HND elab aadressil:
.


Ülaltoodud bände näeb 14. märtsil Viljandi kinos Rubiin kell 19.00. Pääse maksab kontserdi esimesel tunnil 75.- ja hiljem 100.- .