nime
ja
telefoninumbri
enne
kell
a
16
neljapäev
al, 22. oktoobril aadressile
auhind@melu.ee
.


Reedel, 23. oktoobril esitleb Mustpeade maja keldris oma debüütalbumit "The Hills Behind the Hills" Ewert Sundja, Erki Pärnoja ning Kristjan Kallase trio Ewert & The Two Dragons.


Trio loomingut võib iseloomustada sõnadega
indie-folk,
kus orgaanilist rütmi loovad kitarr, elektriorel, kellamäng, balalaika ning trummid. Kollektiivi alguseks saab lugeda 2007. aastat, kui Ewert, Erki ja Kristjan avastasid koosmängimise võlu ja otsustasid koonduda nime Ewert and The Two Dragons alla.


Ewert Sundja on võitnud „Kaks takti ette“ laulukonkursi (2003) ning mänginud ansamblites The Provokers, Precious ning Thief. Erki Pärnoja pälvis 2007. aastal auhinna „Noor Jazzitalent“ olles mänginud kollektiivides 4Tune Quartet, MaiNekkHööts, Ines ning osalenud paljudes džässmuusikaprojektides. Kristjan Kallas, klassikalisest löökpillimängust free-jazzini toimetav mitmekülgne trummar, mängib veel kollektiivides Thief, Ines, Dramamama jne.


Erikülalisena astub 23. oktoobril esmakordselt akustilise kavaga lavale ka 2007.a avalikkuse ette kerkinud Tartu bänd Dahling, kelle lood "Menthol", "Is It Raining?" ning "Crystal" peaksid olema tuntud paljudele melomaanidele.


Kuula ka Ewerti bändi esiksinglit siit alt: