Võidusalat ebaküdooniaga
RETSEPTIVÕISTLUS. Eesti Päevalehe retseptivõistluse teises voorus osutus kõige paremaks salatiretsepti soovitajaks Villu Käo Tartust, originaalse ebaküdooniaga maitsestatud roa valmistamisõpetuse saatja. Villu Käo saab auhinnaks firma Kenwood köögikombaini.
Eesti Päevalehe retseptivõistluse kolmandas voorus ootame kuni 16. detsembrini kõigilt lugejatelt põnevaid supiretsepte. Võitja saab auhinnaks firma Tefal roostevaba, kaanega poti ja panni.
Retsepte ootame aadressil:
RetseptivõistlusEesti Päevaleht PlussNarva mnt 1310 151 Tallinn
Lähemalt saab küsida
telefonil 6 144 263 retsept@epl.ee
VÕIDURETSEPT
Kokteilsalat ebaküdooniaga
50 g riivitud porgandit, 50 g riivitud õuna, 30 g hakitud sinihallitusjuustu, 50 g hakitud paprikat (erinevad värvid), 5 cl (2 supilusikatäit) ebaküdoonia siirupit või mahla, 3 cl suhkruga maitsestatud hapukoort või maitsestatud vahukoort, 10 cl piima või kohvikoort, 1 banaan, 20 g võid praadimiseks
Valmistamine
Salati koostisained panna kihiti pokaali, piim segada ebaküdooniasiirupiga ja kallata koheselt salatiainetele peale. Hoida jahedas kuni ebaküdoonia mahlaga segatud piim või rõõsk koor kalgendub (10 minutit). Kaunistada paprikalõikudega ja võis praetud banaanilõikudega.