Uue ansambli esimesed albumid äratasid küll kriitikute tähelepanu, kuid tõeline tõusutee algas Whitesnake`i jaoks 1980te teises pooles. Kuigi 1980te alguses ilmus Whitesnake`ilt mitmeid huvitavaid albumeid, tuli tõeline läbimurre alles 1987. aasta albumiga „1987“. Albumi edu taga oli artisti uus rokilikum suund ning hoolikalt valitud lood, mis läksid väga hästi peale nii USAs, Euroopas kui Jaapanis.


Album „1987“ tõusis aasta albumitabelis kohale number kaks nii siin kui sealpool ookeani. Ainuüksi USAs üle kaheksa miljoni koopia müünud plaadi hittlood olid „Is This Love“ ja „Here I Go Again“.


Bändi järgmine, 1989. aastal ilmunud „Slip Of Tongue“ oli samuti väga edukas. Sealt on pärit ka ansambli üks suurimaid hitte Fool For Your Loving.


Oma edu tipul, 1991. aastal, otsustas Coverdale Whitesnake mõneks ajaks kalevi alla panna ning suundus uutele jahimaadele. 1992. aasta palju tähelepanu saanud Coverdale`i ja Led Zeppelini kitarrilegend Jimmy Page`i ühisplaat tõi küll müügiedu, kuid polnud loodud kestma kui artistide tandem. Õige pea äratas Coverdale Whitesnake´i taas elule.


1990te teine pool nägi Whitesnake`“Greatest Hits“ plaati ja tuuri ning Jaapanis salvestatud akustilist kontsertalbumit.


Vahepeal bändi koosseisu vahetanud Whitesnake läks taas tuurile 2002. aastal, et tähistada 25 aasta möödumist ansambli asutamisest.


Bändi uusim, aprillis ilmunud album „Good To Be Bad“, jõudis kiiresti Suurbritannia edetabelis 5. kohale ning on saanud kriitikutelt rohkelt kiidusõnu.


Kontserdi pileti hind on tagasihoidlik - see algab 350 kroonist. Piletid on müügil Piletilevis ja Statoli jaamades üle Eesti.