Loosis osalemiseks mine leheküljele www.epl.ee/uudiskiri ja registreeri end uudiskirja saajaks. Eesti Päevalehe uudiskiri toob tööpäeva värskemad ja olulisemad uudised otse Sinu e-postkast!

Võitjad selguvad 15. juunil kell 15.

Pikkade traditsioonidega suvine tulevikumuusika festival „Juu Jääb“ leiab ka tänavu aset mitmel Eestimaa kaunil saarel – Muhus, Vormsil ja Saaremaal 24.06 – 28.06. 1997. aastal sündinud 8 esinejaga kontserdiprojektist on saanud rahvusvaheline rahvapidu, kus on aastatega läbi käinud üle 600 tunnustatud muusiku.

Maagilise auraga festival saab teoks juba 13. korda, mis näitab, et inimsed usuvad ja usaldavad jätkuvalt südamest tulevat, piirideta ja eelarvamusteta muusikat.

Kontserdipaikadeks on vana hea Muhu Nautse-Mihkli vabaõhulava, aga ka Juu Jääb Jazz Club, Koguva Kunstitall, Simiste Namaste ja Muhu Katariina kirik.

Traditsiooniliselt viiakse kaunis muusika ka teistele Eestimaa saartele, kontserdipaikadeks Vormsi saarel Krog Nr 14 Vana kõrtsi õu ja Kuressaares (Jazz Del Mar Jazzclub) Arensburg Boutique Hotel & SPA terass.

Kontserdid toimuvad:
24.06 Vormsi Krog nr.14
25.06 Arensburg Boutique Hotel & Spa terrass
26.06 Muhu Nautse-Mihkli, Namaste
27.06 Muhu Nautse-Mihkli, Koguva Kunstitall
28.06 Muhu Katariina Kirik

Loe rohkem siit.