Väljuv kõne Eestisse ja teistesse Euroopa majandusühenduse riikidesse ning kohalik kõne Venemaa numbritele hakkab maksma 0,42 eurot minut (kõik toodud hinnad on käibemaksuga). Vastuvõetava kõne minut maksab 0,132 eurot.

Samuti alanevad sõnumisaatmise hinnad Venemaal ning SMS maksab 0,132 eurot. Pakettandmesides ehk mobiilse interneti kasutamisel hakkab ka Venemaal kehtima Euroopa riikides kehtiv päevalagi (6,95 eurot päevas eeskätt mobiiltelefonidele mõeldud ja 13,95 eurot päevas sülearvutiga kasutamiseks mõeldud pakettide puhul).

„Maikuus Euroopa riikides kehtima hakanud mobiilse interneti päevalagi on julgustanud inimesi neis riikides oluliselt rohkem mobiilset internetti kasutama, sest nad saavad olla kindlad, et arve ei kujune ootamatult suureks,“ ütles Mägi. „Usume, et sama tendents jätkub Venemaal, kus käib palju Eesti ärimehi ning reaalne vajadus mobiilse interneti kasutamiseks on olemas.“

Euroopa majandusühenduse riigid, kuhu Venemaalt helistamine oluliselt soodsamaks muutub, on Austria, Belgia, Bulgaaria, Eesti, Hispaania, Holland, Iirimaa, Island, Itaalia, Kreeka, Küpros, Leedu, Liechtenstein, Luxembourg, Läti, Malta, Norra, Poola, Portugal, Prantsusmaa, Rootsi, Rumeenia, Saksamaa, Slovakkia, Sloveenia, Soome, Suurbritannia,Taani, Tšehhi, Ungari.