"Olen küll valija, kuid ühegi poliitikuga kohtumisele sattunud pole."- Kadri (38) 

"Asja nimi on ju kohtumine valijatega, aga ega seal eriti valijatega tegemist polegi. Kohtumiste kulutusi tuleks kindlasti väiksemaks teha."- Marko (24)

"Minuga ei ole keegi kohtunud, aga eks selleks peaks ka ise aktiivsust välja näitama. Need kohtumised võiksid olla erakonna poolt finantseeritud."- Mart (37)

"Ilmselt on tegemist väga meeleolukate üritustega- süüakse ja juuakse korralikult. Kohtumiste järel tuleks ikkagi rääkida rohkem sellest, millistel teemadel kohtumisel vesteldi, mitte mida söödi. Arvete kõrvale võiks rohkem näidata tegusid, mis nende kulutustega on saavutatud."- Peeter (30) 

"Kohtumine valijatega on dialoog kodaniku ja poliitiku vahel, see on alati kasulik minu arust. Selliseid kohtumisi võiks olla rohkem kus poliitikud vastaksid küsimustele, mis inimestel tekkinud on."- Konstantin (30) 

"Kohtumiste suured arved mulle ei meeldi."- Tiina

"Küllap nad ise teavad kuhu nad selle raha paigutavad, tihti jääb arusaam, et nad kasutavad seda valel otstarbel. Ma ei kujuta ettegi mida kohtumine valijaga endast kujutab."- Kristel (24)