Riigiprokurör Steven-Hristo Evestus taotles eile esialgu 48 tunniks kinni peetud Mandre vahi alla võtmist eeluurimise ajaks ja kohus rahuldas selle, võttes Mandre vahi alla kuueks kuuks.

Evestuse sõnul õnnestus neil teha edukat koostööd õiguskaitseorganitega Luksemburgis. Luksemburgi klubiga seotud isikud, kellega Mandre koostööd tegi, on samuti kinni peetud. Uurimise huvides ei soovi prokuratuur praegu avaldada selle klubi nime.

Päevalehe andmetel on Mandre kinnipidamise puhul tegemist esimese korraga, kus on vilja kandnud Eesti ja välismaa õiguskaitseorganite koostöö selle kuriteoliigi uurimisel. Mandret kui Eesti poolset prostituutide vahendajat saab kahtlustuse kohaselt käsitleda kogu vahendajate grupi ühe osana.

Evestuse sõnul on oluline Mandre vahi all pidamine, kuna tema tegevus on siiani olnud väga laiahaardeline ning tal on siiani olemas kõikide naiste kontaktid. Evestus ütles, et Mandre asus kohe kõike kuriteokahtlusega seonduvat eitama, kui politseinikud teda kinni võtma läksid.

Loe pikemalt juba aastaid Euroopa striptiisiklubidesse Eesti tüdrukuid vahendanud ja nüüd selle eest kupeldamiskahtlustuse saanud ja kuueks kuuks vahi alla võetud Mandre „ärist“ homsest Eesti Päevalehest.