Septembris astuti üles „Cesenaga“ Utrechti kuulsa vanamuusikafestivali avamisel. Utrechti kõrval on esinetud festivalidel Prantsusmaal Sainte'is, Austrias Grazis, Itaalias Torinos, Luxembourg'i Grand Théâtre'is, Brüsselis Théâtre Royal de la Monnaie suurel laval, novembri lõpul Opéra de Lille'is Prantsusmaal.

Detsembrisse on plaanitud tänaseni kokku kaheksa „Cesena“ etendust. 6. detsembril esitati „Cesenat“ Prantsusmaal Reimsis festivalil "Reims Scènes d'Europe". 9. ja 10. detsembriks tuldi juba Belgiasse ja anti kaks etendust Vlaamse Ooperi suurel laval Gentis. Ansambli Graindelavoix kodulinnas Antwerpenis on aga teatris 'de Singel' samuti suurel laval kolm etendust, 17. ja 18. detsembril ning viimasena täna õhtul.
Eile toimus „Cesena“ CD esitluskontsert ja sümpoosion Flaami Brabanti provintsi pealinnas Leuvenis sealses Kapel Romaanse Poort'is.

Augustis Belgias salvestatuna on „Cesena“ muusikaosa saanud ka Hispaania firma Glossa plaadile, mis nüüdseks ilmunud. Graindelavoix laulab-mängib siin 12-liikmelise ansamblina (Marius Peterson tavapäraselt tenorilauljana) Björn Schmelzeri juhatusel. Plaadi soovituslauseks on „Songs for popes, princes and mercenaries (c. 1400)“.

Novembrikuu lõpul tunnustas Belgia Klassikaraadio Klara „Aasta plaadi“ tiitliga ansambli Graindelavoix eelmist CD-d „Cecus“ („Pime“, samuti firmalt Glossa), millel heliloojateks on Pierre de la Rue, Alexander Agricola, Nicolas Champion ja Josquin Desprez.