Selle aasta detsembris on lauljatarile tulnud nii palju esinemisi, et mõned on tulnud ka ära öelda. Mitmeid kontserte on ta aastate jooksul teinud oma pianistist abikaasa Luca Schieppati algatusel ning klaverisaatel. Ka Pärnu Oistrahhi festivali publik on neid kuulnud Külli sünnilinnas oma üht huvitavamat ja populaarsemat kava „Originaal ja koopia“ menukalt ette kandmas.

Tänavustel kontsertidel on kaalukat tähelepanu leidnud Ferenc Liszti tähtpäeva-aasta, kus meistri enda loomingu kõrval on rohkesti tutvustatud ka Liszti transkriptsioone ja seadeid Itaalia heliloojate muusikast.

Järgnevad esinemised on toimunud kõik muusikametropolis Milanos. 1., 9. ja 11. detsembril leidsid aset kontserdid kolmes eri paigas: Scopricoop Spazio, Scopricoop Baggio ning Spazioteatro 89, kus kavas „Vita celeste e fantasia“ olid Franz Schubert, Ferenc Liszt, Gustav Mahler. Külli Tomingaga koos esines klaveril Luca Schieppati, viiulil Piercarlo Sacco.

Scopricoop'i etenduspaigad on ühe suure kaubandusketi väiksemad muusikasaalid Milano eri linnaosades, milles juba kaheksa aastat korraldab kontserte Luca Schieppati ning mis on publikurohked ja ei suuda samas rahuldada pika rea esinejate soove seal laulda või mängida.

2. ja 23. detsembril laulis Külli Tomingas San Filippo Neri kirikus ja Baggio linnaosas Vecchia di Sant'Appollinaire'i kirikus kavas „Laudamus te“ koos sopran Roberta Frameglia ja organist Alessandro La Ciaceraga, autoriteks Couperin, Purcell, Bach, Händel, Vivaldi. 3. detsembril Coop Bonolas toimunud „Ooperikontserdil“ („Concerto lirico“) esines Külli koos kolme lauljaga, kavas Mozart, Gounod, Delibes, Bizet, Bellini, Verdi.

Aasta eelviimasel päeval 30. detsembril tehakse teoks aga huvitav kontsert Roomas.
Kontsert toimub Rooma Villa d'Este Tivolis, koos Külli Tomingaga esinevad bariton Mauro Bonfanti ning nimekad pianistid Francesco Nicolosi, Francesco Libetta ja Eleonora Armellini, kavas kõlavad Franz Schuberti, Ferenc Liszti ja Alessandro Rolla teosed. Tehakse meie kaasaegne gkoopiah sellest samast kavast, millega esines omal ajal Ferenc Liszt koos sõpradega Roomas Villa d'Estes (1860-1869) elades.